Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffffdddddddddddd

Problem ze stopami... Nadciągnięcie??? Pomocy!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam 15lat, czasem jak chodzę (szczególnie nie wiem czemu ale gdy chodzę w takich jednych moich kozakach, choć są wygodne i nie mają obcasa) ale także i w adidasach gdy chodzę boli mnie dolna część stopy – nie wiem jak się to nazywa, nazwę to podeszwą. Boli mnie tak jakbym to nadciągnęła, czasem trudno mi chodzić... zwykle jest ok., ale czasem trudno wytrzymać.... Co to może być i iść najpierw do lekarza rodzinnego, czy może od razu do jakiegoś specjalisty??? I jak się nazywa specjalista od mięśni, bo to tak czuję jakbym miała nadciągnięty miesień, bo nie boli tak zwyczajnie, tylko rwie, tak jakby miało mi rozerwać stopę....

a idziesz z tym do lekarza??? od kiedy tak masz?????

Ja tez taie cos mialam, podejrzewali albo cos z koscia albo naciagniety miesien. przeswietlenie nic nie wykazalo, takze nie bylo to nic powaznego i przeszlo mi po jakims miesiacu

no ale ja to już mam od jakiegoś roku albo pół roku.... też myślałam, że to chwilowe nadciągnięcie i się zagoi a tu guzik.... :( :o

Gość gggggggggghhhhhhhhhhhh
a nie byłaś eś jeszcze z tym u lekarza???? ja to idę niedługo, bo jeszcze sie coś poważniejszego z tego zrobi... i albo mi sie wydaje albo ostatnio mam to coraz częściej - jakoś raz na tydzień może, w ten dzień kiedy boli to odnawia sie to kilka razy i przestaje, a później przez kilka dni mam spokój i znowu boli... :o

Gość gggggghhhhhh
a nie byłaś eś jeszcze z tym u lekarza???? ja to idę niedługo, bo jeszcze sie coś poważniejszego z tego zrobi... i albo mi sie wydaje albo ostatnio mam to coraz częściej - jakoś raz na tydzień może, w ten dzień kiedy boli to odnawia sie to kilka razy i przestaje, a później przez kilka dni mam spokój i znowu boli... :o

Gość gggggghhhhhh