Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffffdddddddddddd

Jaka jest najzdrowsza woda mineralna?? Jaką polecacie???

Polecane posty

Gość kojihigyufrtsr
polecam 'Dar natury'

Gość deka87
Mi tam żywiec nie przeszkadza - taka normalna woda, ale najlepsza biorąc pod uwagę smak i cenę jest chyba Primavera

A ja mam kamienie w nerach i nie mogę pić Muszynianki, chociaż bardzo ją lubię :-(

Gość dorika
Co sądzicie o wodzie z roztopionego lodu?

Gość taka ta czarna
Jaworowy Zdrój niegazowana.Super

Gość taka ta czarna
Jaworowy Zdrój niegazowana.Super

Gość coatlique
Ja lubię Cisowiankę, Żywiec (ale ten różowy, delikatnie gazowany) albo wody z serii Balance- te z żeń szeniem i trawą cytrynową

Gość zwykła z kranu
tylko, że przegotowana i wystudzona. Najtańsza i najlepsza i nie trzeba dźwigać ze sklepu.

Gość Fit and sexy
Ten, kto napisał, że destylowana woda też jest mineralna może się popukać w głowę - przecież cała idea destylacji polega na tym, żeby została samo czyste H2O bez innych składników! Ja piję żurawinową Dobrawę - fajna mała butelka mieści mi się do torebki, a jest niedosładzana tak jak inne smakowe bywają.

staropolanka i cisowianka mi smakują,czasami piję nałęczowiankę(zdrowa woda to taka na ktorej napisane jest mineralna) wszelkiej masci żywce i krople bezkitu są ochydne a najgorszy syf to dobrawa :p

Gość dfjgh
jak mozna pic cisowianke ?? ktos sie pytal. a nałęczowniake pijesz? bo ciso i nałeczo sa wydobywane z jednego ujecia, wiec to to samo. tylko cena rozna. cisowanika jest o połowe tansza:) dla mnie ciso jest najlepsza.

Gość yuli@
Najzdrowsza (bo naprawdę mineralna, patrz na skład a nie nazwę) jest Staropolanka, a Staropolanka 2000 już ma mega ilości pierwiastków i szczególnie Ci ją polecam jeśli ćwiczysz, trenujesz lub się stresujesz. No i w smaku jest pyszna a nie jak niektóre - kwaśna.

Gość gość
Nie ma takiej. Każda woda w plastikowej butelce zawiera związek chemiczny "Bisfinol A" toksyczny dla organizmu. Oczywiście wypicie takiej wody nie powoduje zatrucia, ale woda ma oczyszczać organizm a nie nawarstwiać w nim toksyny - główna przyczyna raka. Ludzie nie zdają sobie sprawy, że gdyby nie chemiczne dodatki dostarczane do jedzenia, to nikt by nie miał raka, bo rak to skupiona w postaci guzów, lub narośli chemia jaką dostarczamy razem z pożywieniem. A wracając do tematu. Sam nie wiem jaka woda jest dobra. wiem tylko, że ta w plastiki jest zła. Myśle, że wywiad z Dr Leonard Colldwel (youtube) troche Ci wyjaśni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam

Gość gość
W dd TVN. Robili kiedyś badania na temat wody właśnie. Okazuje się że cisowianka jest najzdrowasza.

Gość gość
ja tam pije kranowe bez gotowania :D

Gość gość
Ja piję wodę Mama i ja. Polecam!

Gość gość
Moim zdaniem najlepiej jest mieć wodę filtrowaną. Na przykład za pomocą takiego filtra - http://www.gc2000.pl/index.php?m=34&pm=40&lg=1 – można skutecznie polepszyć jakość wody. Cenowo nie jest to zbyt wygórowane, więc dla przeciętnego kowalskiego nie powinno być problemu. Taka woda ma lepsze parametry niż woda butelkowana czasem.

Gość kasannndra
Dobra decyzja ! Picie wody na pewno wyjdzie Ci tylko na zdrowie. Polecam tę wodę (http://www.piwniczanka.com.pl/#produkty). Jest bogata w różne minerały, przez co jest bardzo zdrowa. Ponadto, gasi pragnienie i jest dostępna również w małych butelkach – bez problemu wchodzą na przykład do torebki ;)

Gość Eskm41
Słyszałem że Piwniczanka jest jedną z najzdrowszych wód. W każdym bądź razie polecam zapoznać się z tym z tym artykułem na temat wód mineralnych - http://www.darumacoaching.pl/ .

Gość gość
wlasnie ostatnio sporo o tym czytalam i doszlam do wniosku, ze zamist kupowac butelkowana i wydawac na nia każdego dnia po kilka zlotych, zakupie jonizator wody i dzieki temu będę miala zawsze zdrowa wode w domu bez konieczności kupowania butelkowanej. Jonizator wybralam ze sklepu osmoza. Można tez zainwestowac w filtry itd. Ale mam problemy zdrowotne i polecono mi wode jonizowana. Znajoma dzieki systematycznym piciu tej wody pokonala cukrzyce;)

Gość gość
Ja odkąd pamiętam piję zieloną Piwniczankę :) Najbardziej smakuje mi ta woda :) uwielbiam ją w połączeniu z cytryną :) dodatkowo zachowana jest idealna proporcja wapnia i magnezu 2:1. Wybieram tą wodę, ponieważ wiem że dostarcza ona właściwe mikroelementy do mojego organizmu :)