Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kermmitttt

jak mozna udowodnic komus ze sie go kocha?

Polecane posty

Gość kermmitttt

Gość dryszczaty na lewe oko
A po co?

Gość tu nie trzeba nic umieć
z miłością jest tak jak z wiarą. Nie ma dowodów. Albo się kocha i wierzy w to, albo nie :)

Gość kermmitttt
kocham nadal moja byla...ona ma innego powiedziala ze jesli udowodnie jej ze ja kocham nadal to ona z nim zerwie

nieźle :)

Gość kermmitttt
i co ja mam teraz zrobic???????? zalezy mi na nej bardzo

może chce abyś zmienił swój stosunek do niej. Co jej najbardziej się nie podobało? Może sam wiesz, że robiłeś coś, co nie wskazywało nato, że to ONA jest dla ciebie NR 1.. Może o to chodzi?

Gość dać coś
dać mu pudełko pełne aromatycznych, kruchych ciasteczek w kształcie serca (np z takiej foremki: http://www.okazje.info.pl/okazje/dom-i-ogrod/serce-28cm-kaiser-guss.html ), a jeśli to kobieta, to jakieś efektowne kolczyki z serduszkami ;) takie świecidełka ( http://www.okazje.info.pl/okazje/odziez-i-obuwie/c390116-kolczyki-z-sercem-amore-ear-19-x-10-mm.html ) zmiękczą serce wielu pań ;)

Gość ejszyn srejszyn prowokejszyn
chyba dziewczyn co maja 15 lat hahahhaha

pokaz jak bardzo ci na niej zalezy:) gadanie to za malo,kobieta lubi czyny -zacznij od roz ,smsow codziennie w sporej ilosci:) kosztowne ale skuteczne:)

Gość ejszyn srejszyn prowokejszyn
kosztowne tylko w PL chyba, porabany kraj

Gość kermmitttt
wiecie bo ona zerwala ze mna bo...miala problemy i zaczela sie ciac i powiedziala ze zrywa bo nie chce zebym byl z taka wariatka jak ona

Gość kermmitttt
nie mamy 15 lat tylko po 20

Gość albo wiem
narysować lub napisać spreyem na murze naprzeciw jej okna lub na pniach drzew wyznanie miłości do niej (jeśli jest mało drzew, wystarczy hasło: I

Gość ciasteczkosłodkiee
ło matkoooo facet! nie masz godnośći. Dziewczyna jest z innym a ty chcesz sie płaszczyć i udowadniac jej że ja kochasz, ale po co? ona ma cie gdzieś. gdyby ona cie kochała byłaby z toba a nie z kims innym. dlaczego ludzie sie tak pozwalają traktować, nie szanują się

dowód niewprost, może być, albo indukcyjny. Chłopak może udowodnić, długotwałym wzwodem, a dziewczyna ilością kisielu w majtkach?

Gość kermmitttt
gadalismy dzis ze 3 godz chyba i wyznala ze mnie nadal kocha a z tamtym jest zeby zapomniec

Gość ciasteczkosłodkie
taaak, zerwała z toba dla twojego dobra.... niezłe! tylko że piszesz że ma innego... po co ci wariatka która sie tnie?

Gość ciasteczkosłodkie
OK to skoro nadal cie kocha to po co chce jakichs głupich dowodów miłości???

Gość człowieku
ona zerwała po to, by zwrócić na siebie uwagę! to jest jej cel: byś teraz się zastanawiał, zamartwiał i pisał takie wątki na forum. Spójrz na to od tej strony... takie spojrzenie może pomóc znaleźć rozwiązanie dla takiego problemu... :)

Gość kermmitttt
ciac sie przestala wiec wariatka juz nie jest

Gość 98 procent Kobiety
A probowales sie chociaz dowiedziec co to za problemy? Z tego co Ci powiedziala, wynika, ze jednak potrzebuje duzo Twojej uwagi, ale rowniez akceptacji. Najzwyczajniej w swiecie powinienes nie dac jej spokoju. Bedzie wiedziec, ze zalezy Ci "na tej wariatce":) Roztmawiaj, rozmawiaj... Mow jej jak czujesz sie gdy nie ma jej przy Tobie. O tym jak jej potrzebujesz. Mylse, ze oprocz tego, ze chce abys sie nia zaopiekowal, ona tez chce sie czuc bardzo potrzebna i opiekowac sie Toba...

Gość 98 procent Kobiety
Bardzo potrzebuje Twojej uwagi, jesli zdecydowala sie na tak desperacki krok. Nie uwazam jednak, ze bylo to wlasciwe, czyste zagranie. Powiedz mi... jak doszlo do tego, ze zerwaliscie... co psulo sie wczesniej?

Gość wkręcca cie
wkręca cię na maxa, chce sie dowartościować i dlatego tak powiedziała, żebyś ją adorował, kobiety są po prostu bardzo próżne. Zostaw to tak jak jest. Nie podejmuj żadnych działań, pamiętaj nic na siłę, jeśli nadarzy się okazja by jej pomóc albo coś w tym stylu to wtedy dasz jej dowód :)

Gość kermmitttt
nic sie nie psula ona miala duzo problemow, zaczela sie ciac,miala takie napady nerwowe byla kochaniutka z zaaz sie o nc wkurwiala i potrafila mnie bic

Gość kermmitttt
ona mowi serio napewno.....

Gość 98 procent Kobiety
Rozumiem... Ja sama jestem dosc nerwowa. Moze nawet bardziej niz "dosc" i czasami tez zdarza mi sie uderzyc swojego faceta. Wyobraz sobie, ze ostatnio chcialam z nim zerwac, bo takie moje napady zlosci wywolaly podobne u niego i ogolnie kicha. Mysle, ze takie osoby potrzebuja wiele uwagi...