Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość araabeska

wyrzucić zabawki ???

Polecane posty

Gość araabeska

Moje dzieci nie chcą ich sprzątać, więc powiedziałam, ze trzeba je wyrzucić...zastanawiam się czy rzeczywiście nie zrobić czystki z tą całą rupieciarnią...

ja spakowalam do worka i dalam na strych. Prosilam zeby sprzątnela klocki ale nie docieralo no to powiedzialam ze oddaje klocki mikolajkowi (zielone szkielko sorki :P) i spakowalam w torbe :D wyjme jej za jakis czas to bedzie sie cieszyla jakby byly nowe. Jak dzieci maja za duzo to nie wiedzą czym sie bawic. spakój czesc i gdzies schowaj. wyjmiesz za kilka tygodni i beda super sie bawic.

ja małego od małości uczyłam w formie zabawy i sama mu pomagałam sprzątać- dodatkowo kazda zabawka ma w jego pokoju swoje miejsce i sprzątanie zajmuje chwilkę. Kiedyś też mały nie chciał sprzątać i akurat był znajomy u nas- zaczął zbierać zabawki mówiąc, że on chętnie je zabierze, co mają tak na podłodze leżeć- od tej pory na hasło sprzątamy- nie słyszymy już sprzeciwów

Gość araabeska
a moja córka powiedziała, żebym wyrzuciła wie, że to mozliwe bo kiedyś już tak zrobiłam... myslę, ze tak zrobię tzn pochowam część a część oddam do PCK

ile corka ma lat? bylo jej przykro kiedy jej ostatnio spakowalas zabawki?