Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsakjlkauwiueewewfdf.chsuduyr

pytanie o eKonto w mBanku

Polecane posty

myślałam o założeniu sobie tego konta. Czy na to konto muszą byc wpłacane regularnie jakieś środki?

Gość nie musisz wpłacać

Gość orbitka6
nie muszą wiem, bo mam tam konto

dzięki. to dla mnie ważne, bo nie pracuję. a czy rzeczywiście karta i prowadzenie rachunku są bezpłatne? a wgląd w stan konta i przelewy przez internet?

Gość kamma29
wszystko jest za darmo, jedynie jak sprawdzasz saldo w bankomacie to 1 zl. u mnie to nie ma problemu, bo sprawdzam w necie i w bankomacie mi nie potrzeba.

Gość andrzejekk
wejdz sobie na strone banku i tam wszystko jest napisane a nie tu głupio pytasz

Gość wolenapomarańczowo
tak wszystko masz za darmo, albo prawie darmo. przelwe przez interneto do innego banku kosztuje 50 gr.

Gość primark to fajny sklep
wolenapomaranczowo--> nie kłam wszystkie przelewy sa za darmo

Gość nie musisz wpłacać
na osobistym przelewy za darmo! na firmowym do innego banku niż mBank kasują chyba 1zł.... ...jedyny problem jaki jest z mBankiem- to brak oddziałów, żeby wpłacić kasę.... dlatego ja mam jeszcze konto w BZ WBK...

Gość mam konto w mBanku
I jestem zadowolony. I wcale nie pyta się głupio. Każdy bank chwali swoje. Więc to co czyta się na stonach niekoniecznie musi być wiarygodne dla zainteresowanej osoby bo a nuż jest jakiś haczyk. W mBanku nie ma. mam tam eKonto od 5 ciu lat nic nie płace za prowadzenie. Wpłacam ile chcę kiedy chcę albo nic nie wpłacam. Mam przyznany debet 1tys zł ale rzadko z niego korzystam. Razem z eKontem mam emax i emax+na emax+ trzymam oszczędności i odsetki są wymierne.

Gość mam konto w mBanku
Są wpłatomaty w większych miastach

Gość nie musisz wpłacać
no niby są, ale ja mam najbliższy 10 km od domu- nie jest to najwygodniejsze, bo oddział BZ mam pod nosem, tam konto kosztuje 1,5 zł miesięcznie, więc wolę utrzymywać 2 konta, niż jeździć 10km z głupią wpłatą, szczególnie, że ja pracuję na zlecenia i często mi zleceniodawcy gotówką płacą przy odbiorze zamówienia....

Gość wolenapomarańczowo
primark to fajny sklep - nie kłamie. chyba, się coś teraz zmieniło. nawet sprawdziłam dla pewności, jescze za poprzedni rachunek telefoniczny mi potrąćili za ostatni już nie :D

Gość wolenapomarańczowo
troche to dziwne, musze się dowiedzieć o co chodzi z tymi opłatami za przelewy. a jeśli chodzi o wpłatomaty, to żeczywiście troche ich mało.