Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaPierdziucham

Moj zwiazek po 4 latach idzie ku koncowi...

Polecane posty

Gość jaPierdziucham

rodzice, szefostwo i koledzy wazniejsi :( siedze i placze, bo co innego w takiej sytauacji robic:( Boze...:( ciezko!!!! :(

Gość jaPierdziucham
22, wiem wiem ze zaraz napiszecie ze jeszcze sobie kogos znajde lepszego, ale mimo wszystko to boli :(

Gość alfabetagama
ja po 4 latach sama przerwalam taki zwiazek,choc on kochal bardzo.niedlugo mina 2lata a ja nadal choolernie zaluje tej decyzji.

Gość jaPierdziucham
:( przykro mi, mam nadzieje ze ja nie bede zalowala, Boze ja Go tak kocham! ja dla niego wszystko a on tego nie docenia...:(

Gość Perfekcyjna
Mój związek po 2 latach się sypie w drobny mak. Miał być ślub w czerwcu...a nie wiem, czy w ogóle dojdzie do tego ślubu

Gość ciotaaa
powiecie mi jak zalozyc temat?;/ bo nie wiem;/ ciemna jestem

Gość Perfekcyjna
jaPierdziucham. Nie przejmuj się. Nie wiedziałaś,że wszyscy faceci sa tacy sami i z każdym sa problemy.

Gość jaPierdziucham
mysl o samotnosci mnie rozwala doslownie...Jak chce robic cos dla kogos...:( ja chce zyc dla kogos :(

Gość juz nie ciotaaa
założyłam :D:D:D

Gość tałkastzrałka
ja byłam z facetem 4 lata i sie rozpadło......teraz znam nowego dwa lata i niedługo slub i jestem zadowolona ze tamto skonczyłam bo doceniam teraz to co mam wcale nie żałuje

Gość Perfekcyjna
jaPierdziucham Nie możesz żyć ciągle dla kogoś, bo zawsze bedziesz nieszczesliwa. Facet zawsze cie zrani - jak bedziesz żyła tylko dla niego, każda przykrość może Cie zabić. Zacznij wreszcie żyć dla siebie. Wiem, co pisze.!!!

Gość errerreerew
juz dzisiaj chyba zakladalas topik na forum :p nie przejmuj sie, przejdzie ci. ja tez dwa lata temu przez kogos omal nie skonczylam w psychiatryku, a dzisiaj czuje sie super. chlopaka co prawda nie mam ale mam fajnych kolegow :) jestem cierpliwa i poczekam na tego wlasciwego. kiedys bedziesz sie z tego smiala, wierz mi. a jak cchesz szukac pomocy to zwroc sie do swojego wnetrza, tam jest ktos kto ejst przy tobie w kazdej sytuacji, pozdrawiam

Moja rada , może poskutkuje i będzie mniej bolało . A może nawet pomoże . Nie siedź i nie czekaj na swojego małżonka , zajmij się czymś , przecież masz jakieś zainteresowania jeszcze z okresu panieńskiego . Bo najgorsze to gdy czekasz i myślisz , a ktoś się dobrze bawi. Nie bądź kobietą która tylko narzeka . Bądź kobieca a jadnak niedostępna , kuś go a mimo wszytko gdzieś odstawiaj na bok , aby to poczuł .

Gość Perfekcyjna
epiotr Jestes facetem? To prawda, nie ma nic gorszego niż czekać na kogoś, kto się świetnie bawi. To strasznie bolesne. Ja mimo,że stosowałam rady z książki dlaczego mężczyźnie kochaja zolzy, a mimo to nasz związek także zmierza ku końcowi :(:(:(

Gość errerreerew
bo to nie ten facet po prostu :D kobieto zrozum to, jak trafilas na dupka to zadne gierki, zadne poradniki nic nie dadzą, bo gosciu jest po prostu palantem i tyle. jak znajdziesz kogos wartosciowego no to wtedy moze i to sie sprawdzi. daj sobie spokoj z dupkiem bo nigdy nie bedziesz z kims takim szczesliwa, poszukaj wartosciowego dojrzalego psychicznie faceta!!!! z innym tylko bedziesz sie meczyc i skonczysz wlasnie tak jak teraz