Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozka Odsedis

STAWIAM TAROTA-tylko czarne nicki.

Polecane posty

Gość Wrozka Odsedis

Witam :) prosze o podanie imion oraz dat urodzin (twoich i partnera jesli wymaga tego pytanie)

Gość zupelnie normlanie
dupa

Gość Wrozka Odsedis.
:)

Gość racja-dupa

Gość Wrozka Odsedis.
pierwszy raz spotykam sie z tak malym odzewem :) nie ma chetnych?

Gość Wrozka Odsedis.
halo ? :) moge tez posłuzyc sie runami :)

ja dorota 1.09.70 on 3.09.73 mieszkamy daleko od siebie. kim dla niego jestem? mysli o mnie? jaki bedzie ciag dalszy?

a ja sobie postawie, a wam niech będzie żal Strength, Siła, nr 8 ZDROWIE-- Dużo energii. Mogą pokazać się drobne problemy /ból głowy/, zostaną jednak pokonane bez większych trudności. UCZUCIA-- Nie jesteś w stanie podjąć żadnej konkretnej decyzji dotyczącej obecnego związku. Twoje serce nadal wypełnione jest uczuciami do kogoś zprzeszłości. W krótkim czasie zapomnisz o przeszłości i podejmniesz decyzje dotyczące przyszłości. Możliwość rozmowy o małżeństwie. FINANSE-- Koniec problemów finansowych. Spłata długów. PRACA-- Trudności z otrzymaniem pracy czy awansu. Proszę być cierpliwym i robić wszystko co jest potrzebne, żeby osiągnąć swój cel. Problem jest tylko chwilowy. RODZINA-- Kłopoty spowodowane plotkami kogoś ze znajomych. Brak porozumienia. Uwaga: od problemu nie wolno uciekać.Żeby go usunąć, trzeba mu spojrzeć prosto w oczy. Bardzo mi się spodobało , koniec problemów finansowych, kurna zagrałem w totolotka, mam nadzieję, że coś będzie.

----------->CO ZA CIEZKIE KRETYNKI widze ze masz wielka tajemnice :classic_cool: mikro ptak twojego faceta jest niestety nie do przerobienia proponuje wibrator :classic_cool: widze ze bedziesz po nim milsza dla ludzi