Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1906

Obwisła skóra brzucha

Polecane posty

Hej mam prośbę a raczej pytanie.Czy znacie jakieś kosmetyczne zabiegi na ujędrnienie skóry na brzuchu.Jakąś endromologię czy może fale radiowe połączone z mezoterapią i jakimś masażem .Jestem prawie 6 miesięcy po porodzie i ta skóra wisi.Codziennie biegam i ćwiczę różne brzuszki,jednak ona nadal nie jest taka jak była .Mam też problemy z tłuszczykiem na bioderkach i w okolicach żołądka.Ćwiczę ,nie obżeram się, jem zdrowo ,ale ten tłuszczyk nie chce sobie odpuścić i nadal tam jest.Chodź nie dużo go tam\"siedzi\" .Bardzo proszę o poradę i wskazanie dobrych zabiegów.Z góry dziękuję,

Gość może pomoże
ja mam problem ze zwiotczała skórą na brzuchu po dwóch porodach. Tworzy mi się też celulit dość widoczny i zbiera nadmierny tluszczyk w okolicy żołądka - nad pępkiem i na boczkach. Kiedyś przypadkowo uslyszałam o masażu bańką chińską i postanowiłam skorzystać. Masaż dosyć bolesny i tylko dla osób z grubą skórą tj. nie naczynkową. Bardzo rozgrzewa skórę aż do chyba dolnych partii ale efekt już po pięciu 15 minutowych masażach. Skóra robi się jędrniejsza, gładka, cellulit znika bo masaż rozbija tłuszczyk. Naprawdę rewelacja. Niestety niewiele osób to robi, niektórzy wręcz twierdzą że na brzuch baniek sie nie stosuje.

Dziękuję za pomoc ,ciekawa jestem czy w Krk są takie zabiegi.A ile takich zabiegów trzeba wykonać??Ile jeden kosztuje.Ktoś zna jeszcze inne sposoby.Może połączenie jakiś 2 Proszę o wypowiedzi

Gość może pomoże
ja za 20 minutowy masaż płaciłam 20 zł. Po 10 skóra na brzuchu jak u nastolatki. Niestety zabiegi trzeba co jakiś czas powtarzać albo póxniej ćwiczyć brzuszki regularnie. Ja jestem zbyt leniwa. Zrobilam przerwę pól roku, zero ćwiczeń, zero diety i problem wraca. Znów trzeba skorzystać z masażu :)

Gość może pomoże
masaże zaczyna się od 5 minutowych i zwiększa czas każdego następnego, 20 minut to maximum. Minuta u nas kosztuje średnio 1 zł., tak to wychodzi

Jest u nas taki gabinet dzwoniłam tam teraz ,ale pan nie podejmie się masażu brzucha i co teraz:( Poszukam jeszcze,ale oprócz tych baniek coś jeszcze bym chciała zrobić.Wie ktoś coś na ten temat.A właśnie jakbym sama zakupiła takie bańki??Heh tylko nie wiem czy to jest dobry pomysł bo jakaś ta technika musi być

Gość może pomoże
same szczęściary :)

No właśnie widzę ,że ten temat nie bardzo ma kogo interesowac Ja jednak liczę na to ,że może ktoś korzystał z tych zabiegów.Ja teraz usuwam rozstępy na brzuchu laserem.Chodzę też na mikrodermabrazję.To wszystko robię w 2 innych salonach.Oczywiście każdy proponuje mi inne rozwiązanie na ta skórę.Tam gdzie robię laser proponowali mi enromologie a tam gdzie mikro FALE RADIOWE = ENDOMASAŻ To wszystko trochę kosztuję a ja nie chcę wyda pieniędzy w błoto ,bo nie po to zrezygnowałam z wielu przyjemności aby teraz wyda kasę w coś co nawet mnie nie dotknie.Ja właśnie mam dziwny kształ brzucha mam taki zaokrąglony ale na nim nie ma tuszczyku Jest on tylko na boczkach i właśnie w okolicy żołądka A ta skóra wypycha jakby mój brzuch i wygląda na taki wydęty:(

Gość kiki8
ja miałam podobny problem zakupiłam sobie cellules do masażu próżniowego działa podobnie jak bańka tylko wydaję mi się że łatwiejsza w stosowaniu, wystarczy systematycznie 15 min codziennie i pomaga

Gość Halinka z Modlina
Majty Slim @ Lift są rzeczywiście rewelacyjne, ale trochę kosztują

Dzięki za radę z tej bielizny nie skorzystam ponieważ aż takiego problemu nie mam gdy stoję brzuszek jest prawie idealny tylko gdy siadnę trochę tej skóry widać.A poza tym ja nie chcę wyglądać ładnie w bieliźnie tylko bez niej:DA czy nikt nie korzystał z żadnych zabiegów medycyny estetycznej??

Gość kiki8
na allegro jakieś 80zł

Gość Agata

Miałam bardzo obwisłą skóre na nogach i brzuchu. Dopiero po zabiegu endermologii fajnie mi ja ujedrniło i mam super wymodelowane ciało bez cierpieni i cwiczeń. Zabieg nie boli a daje znakomite rezultaty. Ja chodze do J&J Art Derma Clinic Rzeszów i polecam ich