Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka Terenia ze Ślaska

Kobiece dłonie

Polecane posty

Gość Matka Terenia ze Ślaska

Od niedawna wiem że one mogą sie naprawdę podobać mężczyznom:)I pewnie to co teraz napisałam spycha mnie do wora z jakimiś mało inteligentnymi laskami:)ale nie wiedziałam ze taka w sumie błaha rzecz może się podobać:)Naprawdę faceci zwracacie na to uwagę i lubicie nasze dłonie:)?? Ps.ja podobno mam piękne,długie smukłe gładkie i te długie piękne palce:)a teks-jestem zafascynowany Twoimi dłońmi wbił mnie w fotel:)No musiałam Wam o tym napisać:)

Gość Masarzysta
mnie nie zachwycaja szczeglnie, a juz nienawidze żeli, tipsów itp.

no tak lepsze są poobgryzane i brudne niż żele?:D Oczywiście odrażają mnie wielgaśne szpice ale delikatne paznokcie z frenczem jak najbardziej mi się podobają:P

Gość zjaebisty gosc
tak naprawde dlonie sa tylko milym dodatkiem i nie maja wiekszego znaczenia. Jesli dziewczyna jest laska, a dlonie ma nie za piekne, to i tak wybralbym ja niz brzydule z przepieknymi dlonmi. Poza tym kobiece dlonie z reguly sa ladne, nie widzialem jeszcze brzydkich, no chyba ze z brudnymi pazurami albo wulgarnymi szponami.

Gość Masarzysta
krótkie, zadbane, nielegalna skoro sadzisz że albo zele albo brudne to widac po co je zakladasz, bo ci sie nie chce łap umyc

MasaŻysta:) Tak w ogóle to skąd wiesz, że ja je nosze fakt, że mi się podobaja nie znaczy że mam założone tipsy:) To tak jakbym ja napisała JESTES ANALFABETOM skoro napisałeś masarzysta a nie masażysta:) Pozdrawiam!

Gość Masarzysta
nielegalna brunetka - masarzysta to gosc, ktory pracuje w masarni

Gość Masarzysta
i chyba ANALFABETA

Gość dyskusja4321
W masarni pracuje masarz