Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karennn

proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Gość karennn

Bardzo proszę o powazne potraktowanie mojego problemu, otóż ostatnią miesziaczkę miałam 4stycznie, 2dni po tym jak mi się skonczyła miałam kontakt z partnerem, wydawało mi się, że wszystko było w porządku, aż do momentu jak 2dni po tym zaczęły mnie boleć jajniki, ból nie ustępował do dzisiaj, teraz tylko pobolewają.najgorzej jest jak się kłade, ból promieniuje od pachwin na nogi, kregosłup na dole także mnie boli, jest mi niedobrze i ogólnie jestem nie do życia,a od dwoch dni mam duzo białej wydzieliny, modle się, żeby to ciąza nie była, czytałam także o torbielach.teraz już nic nie wiem, co to moze byc?jak myslicie,czekam na wizyte u gin

Gość karennn
czy nikt mi nie odp..prosze, bo strasznie sie denerwuje,a dopiero w przyszl tyg ide do lekarza

Gość kami6
dziewczyno w ciazy nieboli brzuch,POPROSTU MASZ PRZEZIEBIONY JAJNIK ALBO ZAPALENIE PRZYDATKOW.NIEZWLEKAJ I IDZ SZYBKO DO LEKARZA

Gość azalea
promieniujacy bol moze byc wynikiem infekcji ... nie sadze, zeby to byla ciaza.

Gość bnbcd
A mnie bolał brzuch jak na miesiączkę, ale jej nie dostałam, teraz jestem w 12 tyg ciąży

Gość karennn
a czego wynikiem może być ta duża ilość białego śluzu? czy moze być przyczyna jakiegoś stanu zapalnego?

Gość Vienna87
mialam tak samo i kochana jestem w ciąży

Gość anikub1
wiesz co ja też miałam takie objawy jak ty i byłam w ciąży nie denerwuj się

Gość mistak
hmmm.....ja też mam dokładnie takjak Ty....łacznie z tymi pachwinami i kręgosupem i też się zastanawiam czy jestem w ciąży. Termin @ w poniedziałek

Mnie też bolał brzuch, piersi i nawet coś mi wyszło na twarzy... mówię OKRES a tu nie CIĄŻA :):):) ale Twój przypadek jest niepokojący, idź do ginekologa :)

Gość karennn
jestem zalamana, teraz nie wiem co robic, juz napewno po nocach spac nie bede. ale tak szybko te objawy? niemalze po miesiaczce

Gość mistak
Panna Freddy K. - a co Ci na tej twarzy wyszło, bo ja też mam takie objawy z bolącym brzychem, cały czas czuję jajniki - to nie jest ból, tyle je czuję, jakby mi puchły i się powiększały, a do tego też mnie wysypało na twiarzy, myślałam nawet , że to jakieś uczulenie, bo nie miałam tak nigdy.

Gość mistak
dodam, że dzisiaj jest mój 26 dc

Gość jaaaaacieeeeeeeee
może beta coś wyjaśni

Gość karennn
dzis juz te bole ustaly, tylko plecy mnie bola. ostatni miesiac mialam bardzo napiety, zdarzalo sie ze spalam po 2godz a i tez jakos za specjalnie nie ubieralam sie za cieplo, wiec mozlizwe ze przewialo mi jajniki,mimo wszystko tak bardzo sie martwie, ze na niczym innym skupic sie nie moge

Gość ludzie litosci
4 dni przed okresem są bezpłodne!!! Jak niby miałas zajsc w tą ciąze skoro po 4 dniach od stosunku dostałas okres??? Doedukuj sie dziecinko a dopiero potem zabieraj za sex. Nierozumiem jak mozna rozpoczynac współzycie i nie wiedziec takich podstawowych rzeczy?

Gość ludzie litosci
o cholera!!! przepraszam, pomyliłam topiki, wypowiedz wyzej nie dotyczy tego tematu

Gość karennn
zle zrozumialas, jak juz to napisalam 2 DNI PO OKRESIE a nie przed