Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaktusowa

BŁONA DZIEWICZA P help me!

Polecane posty

kilka dni temu odbyłam mój \'pierwszy raz\'... o ile tak to mogę nazwac... byłam bardzo wilgotna więc mój chłopak wszedł bez problemu ;-) nic nie bolało.. no i nie poczułam żadnego przerwania błony ani niczego w tym rodzaju...był tak prawie cały we mnie,ale jak chciał wepchnąc głebiej to troszkę bolało i powiedziałam żeby tak głęboko nie wpychał ;-) zresztą co chwila się pytał czy mnie nie boli itp ;D i teraz on jest zestresowany że błony nie przebił...no ale to ona jest taaaaaaam głęboko czy gdzieś bliżej ?:-P wspomne też że używam tamponów(od jakiś 6 miesięcy),no ale raczej bym sobie nim nie przebiła.... no i jeszcze nawzajem się masturbujemy...i na początku to On paluszek wkładał tylko delikatnie...a z biegiem czasu coraz głębiej... mógł przebic tak błone??? no ale chyba jak się przebije ją to boli,co? a ja nic nigdy nie czułam jakiegoś bólu...

Paluszkiem wcześniej przerwał błonę, to prawie pewne. I stąd nic nie polało. A jak wkładał głęboko, to pewnie Cię bolało, bo masz tyłozgięcie macicy, czy coś takiego. Błona dziewicza jest 2-3 cm od wejścia do pochwy - sama to możesz w lusterku sprawdzić - tylko rozchyl wejście.

Wredniak: no to sprawdzę w tym lusterku czy jest tam ta moja błonka...:-) bo mojemu chłopakowi kojarzy się ze przerwanie błony = z bólem i krwią... nasłuchał się pewnie od kolegów...i teraz weź tu mu wytłumacz....:-P

Storczyk - to nie wąchaj. :P A chłopak pewnie się naczytał raczej (w necie?) lub nasłuchał często fikcyjnych opowiastek o zaliczaniu dziewic przez kolegów. :) Są różne rodzaje błony dziewiczej - te bardziej perforowane łatwo i bezboleśnie przerwać.

no to jak mój chłopak wszedł to był mój 'pierwszy raz' nieeee? :-) a u chłopaka pierwszy raz= wejście do małej.. czy jak w małej 'dojdzie'??

aa właśnie..a jak On próbował jeszcze głębiej i mnie bolało trochę to czemu... po prostu tak głęboko nie można???

Ale Ty masz dylematy. Dla chłopaka pierwszy raz to jak w ogóle włoży penisa do pochwy (w sensie utraty prawictwa). A jak chłopak miał długiego penisa, to w pewnych pozycjach mogło boleć, jak wkładał "po same coole". :)

Gość onaaaaaaaaaaaa
mialam tak samo ze nic nie czulam raczje krew mi nie leciala ani nic;] i teraz narodzil sie problem chlopak myslal ze go oklamalam i nie bylam jzu dziewica;] a po porstu sa rozne blony zalezy to od elastycznosci i grubosci;] ale no wytlumaczyc nie da rady bo sie nasluchal...