Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę bardzo pracować

Jak znaleźć pracę,jako przedstawiciel handlowy?

Polecane posty

Jest mało ogloszeń, powinnam wysyłać cv do firm w regionie? Jak w ogóle wygląda taka praca? Dodam, że naprawdę bym chciała spróbować i jeśli chodzi o zaplecze językowe,dyspozycyjność,sumienność w wykonywaniu obowiazków, to naprawdę jest ok. Naprowadzi mnie ktoś?

Gość yhmnnnghh
ale musisz miec w tym fachu gadane i to niezle zeby dobrze zarobic

>>>>Jak w ogóle wygląda taka praca? >>>>>>> chcesz pracowac jako przedtawiciel handlowy a nie wiesz na czym ta praca polega to troche smieszne:) Takich ogłoszen jest chyba masa w internecie:)

dodam że jestem bezpruderyjna

Gość cala pomaranczowaaa
to prawda, ogloszen cala masa ale zwykle jakichs firm np wmuszanie telewzji czy telefonow ;P porzadne frmy to nie tak latwo znalezc aleee, napiszcie o tym jak ta praca wyglada, bo niestety po moim kierunku studiow to jedna z najlepszych ofert i sama nie wiem co o tym myslec

Gość yhmnnnghh
omg dziewczyno masz tam jakies punkty(sklepy) jezdzisz i namawiasz ich zeby wzieli od Ciebie jak najwiecej za kazdy dodatkowy punkt ktory utrzymasz wiecej niz 3 miechy masz tam jakos premie....

Gość yhmnnnghh
oczywiscie nowy punkt co do tej premi

Gość przedstawiciel handlowy
to po prostu taka osoba która ma nabijać klientów dla firmy - przewaznie telefonicznie albo poprzez spotkania z klientami gdzie trzeba ich nakłonic do zakupu. do takiej pracy trzeba miec powołanie, i niewazne wykształcenie i jezyki. jak nie masz gadany i siły przebicia to nie jest to praca dla ciebie. trzeba umiec nawiazywac kontakt z klientem a to nie kazdy potrafi.miej tez na uwadze ze przedstawiciel przewaznie musi byc dyspozycyjny - czeste wyjazdy itp. bo czasem klient jest na drugim koncu polski.

Gość yhmnnnghh
przedstawiciel handlowy chyba pomylilo Ci sie z telemarketerem?

W sumie wiem, jak wygląda taka praca, ale nie wiem, jak to w realu wygląda. Mam koleżanki, jedna pracuje dla Makro a druga dla Pudliszek. Ukończyłam filologie polską, więc mam gadanę ;)

I myślę o tym, bo potrafię tak zagadać,że ludzie miękną. I do tego taka praca, w ruchu, kontakt z ludźmi-podoba mi się :)

Gość cala pomaranczowaaa
kurcze, nie za abrdzo lubie naamawiac ludzi ;o jak sie postaram to potrafie i owszem ale co z tego... moja kolezanka pracowala kilka lat w firmie medycznej, zarabiala niezle ale teraz mowi ze juz nie chce tak pracowac..