Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość not from poland

F**k buddies - bardzo zly pomysl?

Polecane posty

Gość not from poland

Mieszkam sobie za granica, mam 23 lata, lubie sex. Poznalam faceta, 30pare lat, bez zony dzieci i innych takich. On nie chce miec dziewczyny, ja nie chce miec faceta. Przespalismy sie ze zoba. Teraz on zaproponowal mi taki sex uklad - spotykamy sie kiedy chcemy sie przeleciec. ;] Nie wiem czy to dobry pomysl.. czy ktores z nas nie przekroczy granicy.. albo po prostu czy to nie bedzie oznaczalo ze jestem "latwa". Bo nie jestem. :D Hm.. Jakies rady? Dac sobie spokoj?

Gość zakocha sięale tylko jak on
będzie dobry bo kobietom w czasie orgazmów wydziela się hormon odpowiedzialny za powstawie psychicznego przywiązania

Gość not from poland
Nie no ja raczej sie tak latwo nie zakochuje.. Bardziej boe sie ciazy, chorobsk :P i innych takich glupot ;|

Gość Polska Norma
Wg PN seks uprawiany bez uczucia nie podlega zastanowieniu Idziesz i robisz swoje. Choroba i inne takie wam akurat nie grozi bo to dopada tylko tych co z z uczuciem

Gość hhhhuuhhhhhuuuuu
mi facet zaproponował to samo jakies 3 mies temu, i powiem Ci, że mi na nim coraz bardziej zeleży:/

Gość całkowicie czarny kot
owszem kiepski pomysł brakuje ci ruchu - idz do siłowni

Gość not from poland
Zero szacunku? Mysle ze mam wiecej szacunku do siebie niz laski puszczajace sie po kiblach w knajpach.. Ja faceta znam, lubie.. ale mi na nim nie zalezy jakos bardzo. Ani jemu na mnie - lbimy sie i chcemy od czasu do czasu sie ze soba przespac. That's all. Widze jednak ze to niezbyt popularny sposob, ze raczej krytyka mnie tu tylko spotka..