Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagfdsafdd

pomorzcie, bardzo prosze , pilne

Polecane posty

Gość aagfdsafdd

powiedzcie mi czy moge teraz wieczorem zrobic test, czy bedzie wiarygodny?? Moje cykle trwaja roznie, sa niereguarne, od 28 dni do 35, ostatni mialam 28 dni. Teraz mija 32 dzien i nadal okresu brak. Byla tylko jedna sytuacja gdy moglam zajsc, dnia 14. czy zatem nie musze juz robic testu z porannego moczu????

najlepiej zrobic test rano ale ja tez pierwszy test zrobilam po poludniu i wynik wyszedl pozytywny. ale jezeli wyjdzie Ci negatywny to ja bym powtorzyla rano, moze nawet poczekala 2-3 dni

a zapomnialam dodac ze mialam nieregularne miesiaczki zwykle 30 dni czasami dluzej. wtedy juz bylo jakies 35 dni od ostatniej miesiaczki i po poludniu mialam lekkie mdlosci wiec poszlam i zrobilam :)

Gość monallll
idź się dziecko poucz, (pomóżcie), a nie myślisz o ciąży.

kluska_serowa 🌻 znalazłam Cię!!! 🌻 dziękuję za odpowiedź dawno temu.... urodziłam w lipcu 2008 i Mała nie potrafiła zaapać cycka. Mąż pytał na kafe \"co tu zrobić...\" i Ty nam podpowiedziałaś (jako jedyna chyba!) żeby kupić osłonki na piersi. Podziałało! Dzięki temu mogłam karmić swe dziecię 3,5 m-ca 🌻 bez osłonek nie nauczyła się prawie wcale. Czyli nie miałabym szans na karmienie piersią.... A chciałam karmić dziecko do roku czasu.... nie udało się, ale chociaż 3,5 miecha było :D 🌻 ❤️ dziękuję!!! 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️

Gość a co to kogos interesuje
co ma pomorze do twojej ciazy nad morzem bylas?

Shamanka08 ciesze sie ze moja rada pomogla ale ja swoja wiedze zaczerpnelam u marcowek 2008 :) wiec w sumie ich zasluga (tych ktore mialy taki sam problem) :) wiesz, chyba pamietam ten temat Twojego meza :) a jak sie miewa Tosia? teraz to juz spora dziewczynka musi byc widze ze ma juz pol roczku :) dobrze ze udalo Ci sie ja pokarmic troche. swoja droga musze dodac ze podoba mi sie jej imie bardzo. Tosia. pozdrawiam Was obydwie 🌻