Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bywałam tu i byłam znana

PRZETŁUMACY MI KTOŚ NA ANGIELSKI?ważne! bardzo proszę

Polecane posty

dziękuję za wspaniały pobyt w Nothingahm. Mam nadzieję że wszystko u was w porządku. Przepraszam, że od dawna nie pisałam. Przekaż pozdrowienia całej rodzinie. Do domu wróciłam autobusemPodróż była bardzo przyjemna..Całą drogę mogłam podziwiać wspaniale widoki . Całą drogę powrotną słuchałam muzyki i rozmawiałam z ludźmi. Wróciłam do domu o godzinie 17. Dziękuję za udzielenie pomocy w Anglii gdy zgubiłam się w mieście.Bez was nie trafiłabym do mojego miejsca zamieszkania.Jestem wam bardzo wdzięczna. W Anglii było bardzo miło. Ja chodziłam do restauracji i na dyskoteki. Bawiłam się świetnie. Pogoda była piękna. Chodziłam do klubu sportowego na aerobik i basen, uczyłam sie tez jeździć konno. Najwspanialsze były jednak zakupy. Mam nadzieję, że przyjedziecie do mnie do Polski. Chciałabym was znów zobaczyć. Czekam na was z niecierpliwością . Pokażę wam moją miejscowość. Poznacie polską kulturę i tradycje. Serdecznie zapraszam. No coż muszę już kończyć.pozdrowienia. Wszystkiego dobrego.

już sobie przetłumaczyłam, dziękuję i dobranoc :)

Gość stoprocent hahaha
brawo :D:D:D:D:D:D:D pokaz co sama zaczelas robic w tym kierunku poza zalozeniem tematu :D a powiemy czy dobrze przetlumaczylas :P

Gość bywałam tu i byłam znana.
nie przetłumaczyłam sobie:( to ja ponawiacz!!! wiecie ze jestem lewa z angola:( pomózcie mi:(

tyle zrobiłam:O I thank for fine stay in (to) Nothingahm. I have hope > that everything at you all right. I apologize, that since long time I did not write. It transfer greetings whole family. I have returned to house be admire views very way can magnificently autobusemPodróż przyjemna..Całą. I listened to music whole inverse way and I talked to people. I have returned to house about hour 17. I thank for giving of equipment in england when in for my place thankful lose you not hit (occur) you very mieście.Bez zamieszkania.Jestem. There was in england nicely very. I walked for restaurant and on discoes. I played excellently. Weather was beautiful I walked for sports club on aerobics and basin beguile , I taught to commute thesis horseback sie. However, shopping were most fine. It beguile hope that you will arrive for I for poland. I would like to see you once again. I wait for you with impatience. I will show my locality . You will learn culture polish < poland > and traditions. I invite cordially. But I must that already kończyć.pozdrowienia. All good. DOBRZE???

ale serio sie pytam czy dobrze!!!!!!! pomózcie mi:(

:(

Gość anglistka 29
no przeciez powiedzialam ci co masz popraiwc :O po co zes pisala co innego

Gość ciamajda 12344321
nie to nie ja pisałam, to moja koleżanka z klasy która jest równie lewa jak ja z angola i nic nie zrobiła sama tylko chce miec na gotowe.. ja przynajmniej coś sama zrobiła anka!!!!!!

nie:O to nie ta laska z tamtego topiku:) to ja - ponawiacz: a tamta dziewczyna to nowy nabytek kafe- moja kumpela z kalsy... prosze pomóz mi:(

ponawiacz@o2.pl czekam:)

Gość windziarz 19
sama se zrób!!! pasożycie !!!!!!!!!

Gość przyjedź do Niska
thenkjuł za łikend, w Nisku,. I have hop hop , że ewryfing is or rajt u was. iejm sory, że od dawna no writen. Przekaż pozdrowienia alll family. To hause i come back busemauto. Podróz was wery nice. All droge mogłam podziwiać widoken machen. eh zmeczyłam sie :p

popomozcie błagam:(

Gość jedno zdanie....
thank you for a wonderful stay in Nothingahm. I hope that everything was in the order. Excuse me, that is not a long time wrote. Forward greetings throughout the family. AutobusemPodróż returned to the house was very nice .. The whole way I could enjoy the wonderful views. All the way back I listened to music and talked with people. Returned to the house at 17 Thank you for your assistance in England when I'm lost in the city.Bez was not trafiłabym to my place zamieszkania.Jestem you very grateful. In England it was very nice. I went to the restaurant and the disco. I played great. The weather was beautiful. I went to the sports club on aerobics and swimming pool, in August also learned to ride a horse. Most were shopping. I hope you come to me to Poland. I'd like to see you again. Waiting for you with anticipation. I show you my place. Know Polish culture and traditions. You are welcome. Well I have already kończyć.pozdrowienia. Best wishes. polski > angielski zamieńPrzetłumacz

Gość windziarz 19
wszystko jest zle .. bosz nauczcie sie jezyków!!!

Gość nicnowego
Thank you for having me in Nottingham. I hope that you are well. I am sorry for not writing sooner. Please send my regards to the family. I got home by coach. The journey was fine. I could admire the georgeous views on the way. I listened to the music and talked to people all the way back. I arrived home at 5pm. Thank you for helping me out in England, when I got lost in the city. I would not manage to get home without you. I really appreciate. I liked it in England very much. I used to go to the restaurants and clubs. I had fantastic time. The weather was great. I used to go to the gym for aerobic classes and swimming, I was also learning how to ride a horse. The best part however was shopping. I hope you come and visit me in Poland. I would like to see you again. I really cannot wait to see you. I will show you my place. You can learn about Polish culture and tradition. You are welcome to come. I have to go now. Love and all the best. Nie gwarantuje ze bez bledow, Pzd i powodzenia w angielskim.

Gość emigrantka/ anolka
ludzie... zastanówcie sie nad woim losem.. to wszytko jest napisane sztywno, czasy pomieszane... głupie i gurne błędy...

Gość emigrantka/ anolka
żartuje... anno pisz to szybko i idziemy spać :*:*:*