Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fokacvf

koniec świata...

Polecane posty

Gość fokacvf

chciałam włosy jasny brąz wyszly straszne rudo czarne z poswiatą czerwieni;/:( a jutro studniowka

Gość fokacvf
może jest chociaż mała iskra nadziei zeby cos zrobić?:(

Gość helikopterek
Pewnie miałas wczesniej pasemka, leć po farbę do włosów ciemny blond,i daruj sobie brazy , trudno, tylko kup jakąś dobra farbę nie taka za 10 zł wiem to z doświadczenia

Gość przyjedź do Niska
dawaj fote, oblookamy ta tragedie, ale pewnie przesadzasz

Gość fokacvf
nie ma aparatu perzy sobie kurde ale to byla naprawde dobra farba loreal preference jasny złoty brąz i wyszło jaies gówno mam jakąs farbe ciemny blond w domu ale nie wiem cyz złapie zrobialm pasemko sobie jedno

Gość helikopterek
ALE JAKĄ UWAZAJ ŻEBYŚ NIE MIAŁA ZIELONEGO HEŁMU NA GŁOWIE LEPIEJ Z TYM POCZEKAJ DO JUTRA RANA , JUTRO ZAŁÓŻ CZAPKĘ I KUP TEN LOREAL CIEMNY BLOND,JA TEZ UZYWAM TEJ FARBY I JEST NAJLEPSZA ŻADNYCH PALET ALBO INNYCH WYNALAZKÓW

Gość fokacvf
ale myslicie ze mi wyjdzie ten kolor na tak ciemnych włosach????? a o dekoloryzacji ani nie mysle robic bo bede miala po włoach

Gość fokacvf
kurczeide zmyc kolor tego pasemk ai mam nadzieje ze cos tam wyszlo ok...:(

Gość helikopterek
słuchaj ja już byłam żółtym kanarkiem, fioletowym bakłażanem,rudym rydzem i tak dalej ach jak się boisz tego ciemnego blondu to wez coś ciemniejszego np ciemny brąz współczuję Ci

Gość fokacvf
helikopterku to pomoz mi hmm zrobiłam sobie pasemko ciemnego blondu trzymalam 20 nin ale nic nawet mi to nie zmieniło odcienia koloru... probuje jeszcze raz moze powinnam trztymac dłuzej albo krocej co ty na to co? nie mam pieniedxzy zeby isc juz do fryzjera i zmienic kolor

Gość helikopterek
a jaki kolor miałaś wcześniej

Gość fokacvf
ja mialam wczesniej czekoladowy ale juz stasznie wyblakły no i zafarbiłam sobie tym jasnym brązem ja nie wiem moze za długo trzymałam ale wszystko robilam wg ulotki ehh

Gość helikopterek
Aha coś mi sie przypomniało , lepiej zamiast farby uzyj loral casting ciemny brąz , będą ci fajnie błyszczeć włosy , ja to tez uzywałam , a jakiej dlugości masz włosy nie przejmuj sie tak bardzo

Gość helikopterek
Wiesz jasny brąż troche rozjaśnia i dlatego musisz go poprostu zgasić kolorem który przyciemnia

Gość fokacvf
a jasniejszehgo nei da sie juz zrobic? nie przejmowalabym sie tylko mi nie pasuje w ciemnych i dlatego.:(dzieki za pocieszenie;) miła jestes.tez juz miałam wiel e przygód z farbami ale zeby czerwona poswiata ... masakra no coz bede kombinowac

Gość helikopterek
Aha ten casting to szampon koloryzujacy wiec nie zniszczysz sobie tak włosów ,, ja miałam podobną sytuację z tym jasnym brązem i tez wygladałam nie zaciekawie , użyłam go bo niestety nigdzie nie mogłam dostać ciemnego brązu

Gość helikopterek
daj sobie spokuj z tym jasniejszym i tak nie wyjdzie , ciemny brąz wychodzi ładnie jak naturalny i do tego fajnie błyszczy, nie ryzykuj studniówka to fajna impreza, jak było ci dobrze w czekoladowym bedzie dobrze w ciemnym brązie

Gość fokacvf
no chyba spróbuje bo ten jasny i tak nic nie chwyta dzieki :)

Gość fokacvf
hmm a tak jeszcze sobie pomyślałam co jakbym sobie kupiła jakąs szamponetke w kolorze np orzechu co?

Gość fokacvf
bo kurcze ja mam w portfelu 10 zł.. ehh

Gość fokacvf
helikopterku widze ze juz cie nie ma

Gość helikopterek
nie zaden orzech jak coś to tylko coś ciemnego jeszcze raz CI radze ciemnego napisz jutro jak ci poszło