Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy wierzycie

Czy wierzycie

Polecane posty

Gość Czy wierzycie

No właśnie czy wierzycie w tą jedną, niepokonaną wielką miłość, bez żadnych zdrad i nieporozumień.. Taką, że chce się spędzić z jedną osobą całe życie a na koniec życia nie żałować.. Ja bardzo chciałabym wierzyć..

Gość osoba_trzecia
No może tak całkiem bez nieporozumień to nie, ale wszystko pozostałe - nie tylko wierzę, ale znam ją z autopsji :) :) :)

Gość przyjedź do Niska
taka miłośc może zdarzyc się tylko w Nisku :D

Gość Czy wierzycie
To smutne..

a ja wierze oczywiscie nie taka ze bez zadnych nieporozumien ani kłotni tylko bez zdrad i taka ze na koniec zycia załowac nie bede:Dw taka wierze

oczywiscie ze taka milość istnieje..ale nie ludż się ze zawsze będzie bosko :)...chodzi o to by potrafić razem pokonać wszelkie przeciwności..a nie ulegać słabościom :)

Gość justlike
predzej wierze poprsotu w "miłośc" niz w "wielka milosc" Napewno wierze w to ze ludzie sa dla siebie stworzeni czy przeznaczeni . Ale jezlei chodzi o milosc to ludzie sie schodza rozchodza .Rozniena tym swiecie jest Powiedzmy w moej sytuacjii rozstalm sie z faceem dlatego ze u niego to uzcie " znikało" a ja wiem ze mi na nim cholernie zalezy i bede na niego czekac bo jestem przekoana ze on jets mi przeznaczony . I mam nadzieje ze tak bedzie ; )

wierzę w dopasowanie się w łóżku, temperamentami, upodobaniami, w 50% wspólnych zainteresowań, w wielka miłość, to mogę sobie obejrzeć na filmie Romeo i Julia, czy Love Story.