Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

praca

Polecane posty

witam, dostałem maila w sprawie pracy następującego: \"W takim razie proponuję spotkanie w naszej firmie, we wtorek 27 stycznia. Proszę zaproponować godzinę spotkania (między 10-tą a 17-tą). Pozdrawiam\" i o to chodzi, że we wtorek mi za bardzo nie pasuje. Co odpisać, żeby nie zrazić może przyszłego pracodawcę?

tak myśle żeby odpisac cos typu - Jeśli to nie będzie problem to czy może byc środa? Proszę doradzcie, czy lepiej rzucić wszystko i bez przekładania isc w ten wtorek???

Gość bbuuuuuuuuuuczekkkkkkkk
zazdroszcze dlaczego mojemu nikt niwe odp na cv:(

napisz ładnie Witam, ważne sprawy ...... uniemożliwiają mi spotkanie się z panem tego i tego dnia. Czy mogłabym zaproponowac termin..... o godzinie.

sam wysyłałem, chodziłem dużo czasu, tu nie ma co zazdrościć, dopiero pierwsza oferta na 100 rozesłanych!!!

Gość bbuuuuuuuuuuczekkkkkkkk
moj tez wysylal i narazie nic

no ja na twoim miejscu poszłabym we wtorek, bo jeden szef zrozumie a drugi stwierdzi że nie zalezy ci na pracy

Ja tez wysyłam. I wszędzie twierdzą ze nie bo kończe studia w czerwcu i pewnie poszukam pracy w zawodzie

chyba jednak we wtorek, ale szkoda bo specjalnie bede musiał zrobic tyle km (200) co moglbym w środę po drodzę