Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irreek

Mam bardzo kłopotliwe pytanie do kobiet... proszę o odp!!

Polecane posty

Gość Irreek

Ciężko mi jest o tym mówić bo niektórym może się to wydać chore, ale mam pewien problem natura obdarzyła mnie bardzo dużym przyrodzeniem mam prawie 22cm:/ Z moją dziewczyną mamy kłopot bo ja sprawiam jej ból, a z drugiej strony nie mogę w niej dojść bo znaczna część penisa jest poprostu na zewnątrz. Tak zastanawialiśmy się wspólnie czy istnieją jakieś farmakologiczmne środki żeby otworzyć szyjke macicy tak jak przy porodzie i żebym mógł wniknąć penisem do macicy wtedy jej by nie bolało a ja zmieścił bym całego. Ma ktoś pojęcie czy to jest możliwe wogóle??????

Gość ciepła rękawiczka
Fantazji ci nie brak...:O

Eee nie wiem... Ale podobno po urodzeniu dziecka kobietę mniej boli...

Gość 3433
zmien dziewczyne

Gość Chyba są takie środki ale
Chyba są takie środki ale tylko na recepte i wątpie żeby lekarz wam przepisał bez potrzeby tzn porodu, chyba że kobitka coś wymyśli.

Gość fdbghjyk
kurwa, powiedz ze to prowokacja!! ;O idz do lekarza to cie wysmieje!! polecam troch ewiedzy z podstawowki chociaz! po 1 to dotkniecie szyjki macicy zajebiscie boli wiec nigdy zadnegi seksu by nie bylo-poczytaj chociaz wypowiedzi kobiet ktorym partner podczas seksu uderza w szyjke niechcacy, po 2 to bylaby droga wprowadzenia do macicy drobnoustrojow i stany zapalne w rezultacie, nawet podczas miesiaczki trzeba uwazac z higienia bo wtedy szyjka ma wieksze swiatlo a macica jest wewnatrz rana i dlatego latwiej bakterie moga wniknac po 3 samo rozwieranie szyjki np przy porodze kuuuuuurewsko boli, polecam zebys sobie fiuta obcial kawalek, jest to rownie dobry pomysl i wtedy na pewno sie caly zmiesci

Gość fdbghjyk
z miesiaczka chodzilo mi oczywiscie o seks, trzeba uwazac z seksem podaczas okresu, zachowac wieksza higiene

Gość anka anka anka
Boze blagam cie czlowieku powiedz,ze to prowokacja.bo kurwa gorszego debila nie widzialam.A twoja dziewczyna to jeszcze gorsza idiotka,chyba ze macie 13lat,w co watpie

Gość Irreek
Żadna prowokacja, wiem że to boli dotykanie szyjki dlatego myślimy o jakimś środku co ją otworzy jak przy porodzie...wiadomo, że nie mówie to o seksie w czasie miesiączki!! Drobnoustroje, przecież jak normalnie uprawiasz seks to też mogą wniknąć bo szyjka przecież nie jest całkiem zamknięta ma otwór! Gdy szyjka by sie otwarła to by ją nie bolało.

Gość ***TAROTRUNY WRÓŻBY***

Gość moja żona ma mega orgazm
gdy penis dotyka jej szyjki więc nie pierdolcie

Gość ijuhgtf
jestes glupszy niz ustawa przewiduje, dlaczego nie chcesz obcac sobie fiuta co? moze twoja nie boli ale wiekszosc kobiet boli, poza tym szyjka normalnie jest zamknieta, chroni wnetrze macicy, pewnie jestes dupa a nie kochankiem wiec nie umiesz zadowolic jej ani siebie

Gość ja o czyms takim nie
słyszałam....i faktycznie to jest problem przy takich rozmiarach.

Gość nie lubię leszczy i idiotek
spokojnie możesz sobie chlasnąć z 5 centymetrów... pamiętaj, że nie chodzi o długość tylko o grubość... a Twój problem można spokojnie skrócić... i będzie dziewczyna miała z Ciebie jakiś pożytek

Gość podpadłeś chłopie...
W 100% zgadzam się z fdbghjyk! Chłopie, ile ty masz lat? Rozwierać szyjkę macicy, żebyś mógł włożyć?? Masakra! Pomyśl co jest ważniejsze - twoja przyjemność czy zdrowie twojej dziewczyny?? Zresztą chyba zbytnio sobie pochlebiasz :D bardzo duży to 28 cm, więc nie przesadzaj! Myślę, że jest tak: - jesteś marnym kochankiem, nie umiesz podniecić dziewczyny i dlatego nie możesz wsadzić tyle ile byś chciał, - jesteś egoistą-hedonistą, który myśli tylko o własnej przyjemności, - pochwa twojej dziewczyny jest mała, a twój pen duży i nie dobraliście się pod tym względem, - nie znasz innych sposobów kochanie się? oral, anal? seks hiszpański? - powinieneś kupić sobie gumową lalkę hy, hy, hy :D!!!

Gość dadadadadada
Jezu, gdzieś Ty był na lekcji biologii? Spałeś jak mówili o anatomii kobiety? Ty wiesz gdzie jest macica w ogóle?