Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40letni.....

Mam kochankę

Polecane posty

Gość 40letni.....

Mam żonę, która ma 46 lat i kochankę, z kochanką bez problemu jestem w stanie trzy razy wystrzelić w ciągu godziny, a do żony nie mam ochoty się zbliżyć nawet raz w miesiącu, mimo że nie jest brzydka. Jeżeli z kimś kochaliście się kilka tysięcy razy i na dodatek wiek robi swoje i niestety jest dla kobiet znacznie bardziej nieubłagany niż dla mężczyzn to chyba nie ma się co dziwić. Żona nadal ma wymagania, żeby ją 5 godzin pieścić zanim jest lekko wilgotna. A kochanka, z którą się spotykam raz w tygodniu jest już całkiem mokra jak tylko przekroczy próg mojej zacisznej kawalerki. Ciało ma jędrne, gładkie i niezużyte. Po dwóch upojnych godzinach idzie sobie swoją drogą, a ja swoją. Z żoną jestem tylko z litości. Gdybyśmy się rozeszli to raz, że musiałaby biedę klepać, a dwa, że do łóżka co najwyżej znalazłaby faceta o 10 lat starszego. Wiem, że to niesprawiedliwe, ale taka jest rzeczywistość. I nie mówcie mi o parach, które się kochają aż do starych lat. Gdyby facet z tej pary miał dość inicjatywy i odwagi to mógłby przez całe lata obok swojej żony bzykać młodą, atrakcyjną kobietę i miałby coś więcej z życia.

Gość wrozki na kafe=sciema
ulzylo ci juz? wygadales sie? to wypierdalaj :O nie lubie takich pozal sie boze gogusiow :o

Gość papugagadułauła
chwalisz sie czy zalisz?:o

Gość wertico
jesteś śmieciem...nic doda nic ująć

Gość papugagadułauła
kurwa odezwali sie czy Ty przypadkiem nie jestes autorem topicu ktoremu sie jednak głupio zrobilo :P ?

Gość papugagadułauła
tez masz kochankę i nie potrafisz podniecic zony ?:o

Gość buuuuuu uuu uuu
cudownie, że tak si am pzred soba usprawiedliwiaz na kafe, że niby powody takie, srakie i owakie a i tak wszyscy wiemy, ze masz wyrzutysumienia - i luznie, poinienes je miec nic nie usprawiedliwia twojego achowania a zdrada.. glowa siwieje, dupa szaleje nie ty pierwszy i nie otatni myslisz fiutem, szkoda tylko kobiety, ktora poswiecila ci zycie (czyt zona)

Gość buuuuuu uuu uuu
to po c.h.u.j masz kochanka? wyznaj prawde mezowi i odejdz, bedziesz legalnie konkubina z konkubentem, tchorzliwa hipokrytko ;)

Gość papugagadułauła
Prawiczek z wiarą pierwszy raz widze zeby jakis prawiczek z sensem mowił - ;)

Gość wertico
papugagadułauła nie drażnij go...

Gość papugagadułauła
wertico ja ze sercem to moofie :P

Gość Mam podobnieAAAAA
ja tez zawsze mokra jestem po pocalunkach

Gość wertico
już cię lubię

Gość wertico
to było do papugagadułauła ha ha

Gość papugagadułauła
:D:D:D

Gość Życzliwa jestem -
Do "kant dupy"- no tu to sie usmialam jak tego pozal sie Boze Casanove podsumowalas, brawo!!!

Gość znam
historie goscia ktory odszedł od zony z małymi dziećmi do innej, potem miał wypadek i trafił na wózek jak myślicie kto go przyjął ? Teraz jego dzieci mają po 40 lat, jak ich spytasz o ojca to nie wiedzą o czym mówisz

Gość kasianiemarysia
oj a jednak samiec to pomiot szatana kochanka cie zostawi jak bedziesz bez kasy od zonki :P

Gość Życzliwa jestem -
Znam-> zona pewnie... a dzieci? nie dziwie sie, nie potrafia wybaczyc, ich psrawa, trudno powiedziec jak ja bym postapila na ich miejscu, na szczescie moj tata czegos takiego nie zrobil i mam inny punkt widzenia ;-)

Wszystko sie kiedys odwraca. Tez bedziesz stary. Szkoda ze swoje malzenstwo sprowadziliscie do wymiaru stosunkow seksualnych. Moglbyc spokojnie miec kochanke a zone cenic, spedzac z nia czas i bawic sie tak zeby czula sie kobieta i byla atrakcyjna dla Ciebie. Ty jednak nie potrafisz docenic i rozgraniczyc ani wprowadzic czegos nowego. Zona musi byc znuzona zebys musial rozgrzewac ja 5 godzin. Brakuje urozmaicenia w waszej sypialii. Moze zona jest rowniez z Toba z listosci? Dziwne jest to co napisales. Litujesz sie a Ja krzywdzisz unieszczesliwiajac. To jest ze soba sprzeczne i jest jedynie wyrazem egozimu i niepotrafienia radzenia sobie w tej sytuacji.

Tak naprawdę dręczy Cię sumienie że tak postępujesz. Starasz się znaleźć podobnych sobie u których znajdziesz usprawiedliwienie. Ale robisz źle, zdajesz sobie sprawę że jesteś zwykłym draniem. Spowiadać się i wyznawać grzechy to u księdza.

Gość suupper
-> 40-letni jesteś tak banalny, że aż mi cię szkoda...

taaa... już widzę jaki czas był dla ciebie łaskawy...na bank jak Adonis wyglądasz stary pierniku ... twoja kochanka to jakaś desperatka, która normalna młoda laska chciałaby uprawiać seks ze starym dziadem...fuuuujjjj, no chyba , ze jej dobre prezenty robisz...:D:D:D heh frajerze, mam nadzieję , że nie masz złudzeń co do intencji twojej kochanicy :D:D

Gość to123
dajcie mu spokoj lepiej dla zony... pomysli se o kochance przed stosunkiem z zona stanie mu .. i zona zadowolona i on tez .. byle siedzial cicho a nikt nie ucierpi

Gość gluoie glupoty
piszecie. myslicie ze sex jest tylko dla mlodej mlodziezy? starsza mlodziez tez sie kocha. wy nia tez bedziecie. nie slyszycie w prasie i TV o ludziach z pierwszych stron gazet kiedy facet po 60, 70 zeni sie albma kochanke albo nawt dzieci? tylko ze oni nie wstydza sie o tym mowic. i nawet nikt do okola im tego nie wytyka tylko podziwia. ja sama jestem dobrze po 50 i mam kochanka starszego o 10 lat. a mąz w moim wieku jest do niczego.

Gość kobiety równe nie sa dobre
ja sama jestem dobrze po 50 i mam kochanka starszego o 10 lat. a mąz w moim wieku jest do niczego czyli stara dziwka z ciebie

Gość gluoie glupoty
dla mojego kochanka jestem piekna i mloda. a ty w moim wieku nie będzie miala takiego szczęścia bo już jesteś za glupia na to.