Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krejzolkaa

1st time...

Polecane posty

Gość krejzolkaa

wiem ze to nudne juz...bla bla bla....ale naprawde wiele razy juz czytalam na ten temat........Pierwszy raz?? czy to naprawde boli....? czy bedzie bolec mnie...podkreslam uwage na to iz nie moge za bardzo nosic tamponow nawet;/ Nigdy nie chca do konca wejsc.....HELP!!!

Gość ciepła rękawiczka
Możliwe że tak. Ale na 100% tak czy nie to my nie wiemy.

Gość buuuuuu uuu uuu
widac ze nie dojrzalas do seksu.. bierz sie za niego, gdy nie bedziesz myslec o takich pierdolach

Gość krejzolkaa
nie chodzi o to ze sie tego boje.....kocham swojego chlopaka..ale chce by bylo to przyjemneee dla nas obu....

Gość ciepła rękawiczka
A ile masz latek?

Gość krejzolkaa
ojejku...moze rok temu powiedzialabym to samo....ale wiem ze tego chce i pytam z ciekawosci....mam 20 lat...

Gość Życzliwa jestem -
Wiesz co, poczytaj sobie o najlepszych pozycjach na pierwszy raz, sa takie, dzieki ktorym bedzie mniej bolalo, jesli on bedzie delikatny i bedzie to robil z wyczuciem to bedzie ok, a tampony tez sie w roznych pozycjach wklada, mozesz kucnac albo oprzec np. noge o kant wanny i nie powinno byc problemu, jak Cie boli noszenie tamponu to znaczy ze jest zle wlozony po prostu... Pozdrawiam i powodzenia :-)

Gość krejzolkaa
dziekuje ZYczliwej:) hehe:) oj czytam czytam:) bac sie nie boje....Bo wiem ze my to doskonale zaplanujemy.....a z drugiej strony mysle ze bedzie to bardzo spontaniczne....:) dziekuje dziekujeee:):)

Gość krejzolkaa
Kant?? aa jak sie niby zachowuja ??:O:O:O:O:O:O

Gość Życzliwa jestem -
Do "kant dupy"- sorry, ale dziewczyna ma problem a Ty po niej jedziesz, dowartosciowujesz sie w ten sposob? A ile Ty masz lat przepraszam zeby mowic jak sie zachowuja 20-latki? Jesli jestes starsza/starszy to przypomnij sobie jaka/jaki Ty wtedy bylas/byles, kazdy jest inny i tego typu komentarze nie najlepiej o Tobie swiadczą... Pozdrawiam

Gość krejzolkaa
Zyczliwej jeszcze raz dziekuje....:) hehe:) KAnt...nie bede sie przejmowac Twoja wypowiedzia......gdybym miala 15 lat pewnie wyplakalabym si eMamusi :P Jeeejku...po prostu chcialam wiedziec.....Niegdys sex byl mogl dla mnie nie istniec...........ale teraz wiem ze poznalam koogos z kim chcee to zrobic.............aaa pytam z ciekawosci jak juz podkreslilam.....Kant.....moze bysss sie w takim razie podzielila doswiadczeniami cooo??:O :):):)

Gość Życzliwa jestem -
Hehe, no wlasnie, tez czekam ;-)

Gość buuuuuu uuu uuu
ja tez bylam pewna, ze 15tki to ona nie przekroczyla no sorry... takie nastawienie u 20tki? to faktycznie podtrzymuje, ze do seksu nie dojrzala mimo tych lat 20tu

Gość krejzolkaa
bylas pewna ze mam 15 lat bo pytam sie jak to bedzie?? O LOL....nie kazda traci dziewictwo z pierwszym chlopakiem......OMG!!!!!

Gość Życzliwa jestem -
A ja mam 27 i tak nie myslalam, chyba to dosc dziwne co???

Gość krejzolkaa
OMG ja nie moge....moze ja zle pytanie sprecyzowalam czy coo?? Nie chce byc zlosliwa....ale wy zawsze wszystko wiedzialyscie na poczatku..??? Kurdee....no nie wiem..moze sie z choinki urwalam:O Zyczliwaaa dziekujeee :*jedyna co we mnie wierzy tutaj:)

Wiesz, ja od roku nie jestem dziewicą i w ogóle nie używam tamponów - po prostu nie mogę, nie wiem dlaczego. :/ A co do bólu - troszkę bolało, aż mi łzy z oczu popłynęły. A za chwilę było po wszystkim, to chwila. Jeśli facet naprawdę Cię kocha, ból ma niewielkie znaczenie... :)

Gość buuuuuu uuu uuu
krejzolka - nie, nie dlatego bylam pewna ze 15 nie przekroczylas dlatego, ze myslisz o bolu a nie o milosci.. tym sie charakteryzuje dojrzalosc do seksu, ze bol jest ostatnia rzecz o ktorej sie w ogole mysli a ty o to pytasz no i brak dojrzalosci poprzez ciagle dopowiadanie sobie - a co ma do tego z ktorym facetem to zrobisz, czy jest twoim pierwszym, drugim, czy czwartym? pomysl 2 razy zanim odpiszesz ;)

Gość Życzliwa jestem -
No znowu Cie krejzolko popre, rany, weszlam na forum bo mam akurat nocke typu tv i net, a tu takie jazdy... Dziewczyny, to ktora kiedy i z kim "traci" to jej indywidualna sprawa, kazdy ma prawo do wyboru, ja w wieku 20 lat tez moglabym takie pytanie napisac, czy przez te pare lat sie tak wszystko pozmienialo? To teraz 20-latka powinna byc doswiadczona w tych sprawach? A te dziewczyny, ktore jeszcze maja to przed soba maja czuc sie "gorsze" i postrzegane jako 15-latka? Bo akurat inne laski juz maja to za soba to ona ma byc jakas kosmitka czy dinozaurem? Dziewczyna chciala po prostu poznac Wasze opinie, jak to bylo, poradzic sie, a Wy, chociaz jej nie znacie, piszecie teksty typu 15-latka... Jednak Polacy to narod zlosliwy, nie ma co...

Gość krejzolkaa
och...dzieki wielkie:) od razu mi lepiej:) Dziekiiiii:*:*:*i zgadzamsie z Toba.....Kocham Go ...i ten bol....nawet ten ..zniose:)

Gość krejzolkaa
dopowiadam na ten temat.....bo to jest forum :) Heh......i zgadzam sie z Wami....nie powinnam myslec o bolu skoro Go kocham!!!AAA KOCHAM BARDZO......Jak mowilam wczesniej....sex do tej pory moglby nie istniec....aaa teraz chcemy tego oboje....!! Zyczliwa....masz racje codo zlosliwosci PL narodu...niestety......Ach takich ludzi jak TY....poznaje sie w biedzie:)

Gość Życzliwa jestem -
Pewnie, ze bol nie powinien odgrywac znaczacej roli, ale jesli Krejzolke to nurtowalo to zapytala, przeciez po to jest chyba forum zeby wprost walic jak w dym nie? ;-)

Gość Życzliwa jestem -
Dzieki, jakos mi sie nastroj poprawil ze tak o mnie myslisz, akurat jestem po durnej sprzeczce z narzeczonym, zaraz chyba pojde do lozeczka i sie do niego przytule zamiast zarywac noc przed kompem ;-)

Gość krejzolkaa
oooo.....i dobrze zrobisz...!!!!! :) alez Ci zazdroszcze ze mozesz sie teraz do Niego wtulic.......No idz idz:) Jeszcze sie tu kiedys pewnie spotkamy....jak znow wyskocze z durnym pytaniem:P jak FIlip z konopii:P:P Sweet dreams...i dzieki raz jeszcze;)

Gość Życzliwa jestem -
Jednak na razie nie ide, niech sie przespi sam i przemysli sobie pewne rzeczy ;p

Gość krejzolkaa
aaa masz racje...jak zawinil to niech mysli....ale pomysl sobie ze tez sie kazesz za Jego przewinienie:) heh....alez CI zazdroszcze.....:):)

Gość Życzliwa jestem -
Ja wiem... Powesze sobie na kafeterii ;-) W pracy nie zawsze jest czas, hihi

Gość krejzolkaa
hah..mowiac o pracy:) za 6 godzin musze byc na nogach..;/;/ uhhh................mam nadzieje ze sie tu jeszcze spotkamy:) DObrej nocki:*:*dzieki raz jeszcze:):)