Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojaojamojjjjja

moja figurrra?foto

Polecane posty

Gość kasalka
A jakim hula hopem krecisz? obciązonym czy takim pustym? bo zeczywiście talie masz super:) gratuluje:)

Gość mojaojamojjjjja
dzięki za komentarze właśnie to mnie mobilizuje:P a hula hopem kręce takim z masażem z obciążeniem

ja piórkuje :O kolejna głodna komplementów i sztucznej uwagi :o dziecko weź się lepiej do nauki a nie na forach głupoty piszesz :O a swoją drogą,to to hula hop gucio daje bo brzuch to masz okropny :O b.k

Gość eno tak xle to nie jest
nie jestes drobna to fakt ale to tez zalezy od kosci ty masz grube widze i nigdy drobna nie bedziesz.pocwiczyc troche na nogi i ramiona bo brzuch masz ok piersi duze ja bym takich nie chciala miec...no i te wlosy ale nie kazdemu jest ladnie w ciemnych mi osobiscie sie nie podobaja

Gość mojaojamojjjjja
tak to prawda że ja dorobna to nigdy nie będę i nie byłam ale to u mnie rodzinne :Pa co do włosów zniszczone nie są a w ciemnych wyglądam tragicznie a w sumie to zdawało mi się że w farbach kolor blond jest po to żeby go sobie robić...a tu takie zaskoczenie czyli tylko ciemne włosy można mieć?:D

Gość mojaojamojjjjja
ja mam pasemka i podkład blond więc nie jest to rozjaśniacz na całe włosy,i jeszcze trzeba brać pod uwagę to,iż na zdjęciu przy różnym oświetleniu kolor może też inaczej wygląda

pain ja mam taką koleżankę, co ma bardzo podobny kolor do tego na zdjęciu i jest niefarbowana. :P Też wygląda jakby miała zniszczone, ale to pewnie dlatego, że są kręcone :P

Gość 10 kilo
:)

Gość Wiolkazpadoła
no tak jak wczesniej z 10 kilo to powinnas

moja ..podoba mi sie twoja figura na gorze...masz czym oddychac...ja mysle ze powinnas troche potrenowac na dole....sa chyba specjalne cwiczenia na kazda partie ciala...jak schudniesz to nie szkoda ci bedzie piersi;P?

Gość Wiolkazpadoła
jeśli chodzi o piersi to akurat może nie widać tego ale są bardzo jędrne więc one mi się podobają...ja już schudłam trochę ale piersi mi przy diecie dodatkowo urosły...tak ćwiczenia chce sobie wykonywać na pupe nogi i ramiona no bo na brzuch to hula hopem dalej będę kręciła...ja nie licze nigdy w kg ile schudłam ale w centymetrach więc z bioder chciałabym jeszcze 7 cm z ud jakieś 4 cm