Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllkaaaa

3,400 brutto ile to jest netto help

Polecane posty

Gość olllkaaaa

tak jak w temacie. i czy móglby mnie ktos oswiecic i powiedziec jak to sie oblicza zebym na przyszlosc wiedziała?

Gość lila43
2312 na reka odliczasz podatek 32%

Gość olllkaaaa
dziękuję. kurcze, myslałam ze to będzie wiecej

Legia Warszawa ma racje... zmieniło się od tego roku prawo podatkowe stąd ta różnica

Gość olllkaaaa
uhuhu to całe 100 zł więcej :) a myslicie ze to duzo czy malo jak na pierwsza prace? tylko w ogłoszeniu jest ze to jest tymczasowa na 3 mce wiec za 3 mce znowu bede musiala szukac... juz nie wiem czy brac to, a moze cos innego...

Gość kura dzika - kura domowa
a co to za praca?

Gość juz niedługo mamamaaaaaaaaaaaa
ok. 2300

Gość jakistam facet
a jezeli pisze ze zarobie 1200 zł brutto +385 zł dodatku to ile wyjdzie mi na reke?

Gość juz niedługo mamamaaaaaaaaaaaa
800zl + dodatek, ale dodatek netto?

Gość olllkaaaa
heh no nie podam linka do oferty bo zaraz wszyscy sie pewnie rzuca na nia ;) praca biurowa, wymagajaca b dobrego angielskiego. tylko wlasnie sie waham przez to ze ma byc ona tymczasowa i za 3 mce wroce do punktu wyjscia i znowu bede szukac. jak to jest z szukaniem pracy w trakcie jak sie ma inna, przeciez nie bede sie zwalniac za kazdym razem jak bede chciala jechac na rozmowe gdzies... ech nie wiem juz sama....

Gość 24k to duzo jak na poczatek

Gość wedwqcsa
pewnie to okres tymczasowy z możliwoscią zatrudnienia na stałe tzn. jak Cię "wypróbują" i się sprawdzisz to przedłużą no chyba że to tylko zastępstwo jeśli nawet tylko 3 miesiące to co? zawsze jakaś kasa jest i można już jakieś doświadczenie w cv wpisać... ale nie bój żaby - i tak Cię nie przyjmą :-)

Gość policzcie mi proszę
zarabiam część oficjalnie, a część na część "pod stołem". Na umowie 1000 netto zł, do ręki 1800 netto. Pytanie: - jak wysokie koszty ponosi pracodawca przy umowie na 1000 zł netto? - jakie koszty poniesie, gdy da mi oficjalnie 1800 zł netto? Bardzo proszę o pomoc, nie umiem wyliczać takich rzeczy.

Leviatan co ty bredzisz Kwoty które podałeś dotycza tylko obciążenia pensji pracownika. prawcodawca jeszcze do tego płaci swoją część składek na pracownika nie wliczonych do pensji brutto Żeby pracownik dostał 1000 netto to łączne obciążenie dla przecodawcy będzie około 1800 zl. Przy 1800 będzie to jakieś 3 tyś

Gość ruryk
Legia warszawa to Ty jestes w błedzie. 1800 na reke to plus minus 2500 brutto