Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherrr

Miss Dior Cherie kupić, nie kupić?

Polecane posty

Gość cherrr

Kiedyś je wąchałam - nie podobały mi się:( takie jakieś sfermentowane truskawki :( Ostatnio robiłam porządki, znalazłam próbkę i te perfumy zaczęły za mną chodzić :) Kupiłabym na próbę 30 ml , ale nie wiem, czy nie wyjdzie z nich jakaś nuta, która będzie mnie drażnić, a której teraz nie czuję :) Czy któraś je miała...?

Gość taka_jedna_86
Ja je miałam i bardzo je lubiłam. Uważam,że są fenomenalne,

Gość MISIORA
SHIT zamowiłam tam tydzien temu,nie wiedziałam

Gość fraca
czytałam tez o tym na fm mowili ale nie myslałam ze ten sklep jeszcze isnieje .ma gosc tupet,ale ludzie po nim jada!! i git za jaja go

Gość cherrr
Chcę kupić albo w sephorze, albo na bezcłówce :) Raczej nie przez net. Zastanawiam się nad ich zakupem, bo nie chcę dręczyć siebie i otoczenia. A z doświadczenia wiem, ze jak sie poużywa perfum, to z niektórych wychodzi coś , co na dłuższą metę, jest nie do zniesienia :(

Gość cherrr
A jak pachnie Dolce Vita?? czy jest zblizona choć trochę do jakiegoś innego zapachu ?? Omijałam DV , bo myslalam, ze to zapach dla starszych kobiet ;)

nieprawda ,Dune jest takie ,ale dv leciutkie i swieze ,nic vciezkiego w nim nie wyczujesz.słodkie niby i orzezwiajace w zadnym wypadku nie mozna powiedziec ze mdłe

Gość cherrr
dzięki vikki :) teraz gdzieś przeczytalam,ze są zbliżone ciut ciut do Baby DOLL YSL - wiadomo z tym porównywaniem jest różnie ;) (choć Baby Doll jest calkiem przyjemne). Na allegro, nie znalazłam próbki DV - wiec pójdę do Douglasa/Sephory się z nim poznac ;) Ty używasz DV na codzień, czy tylko na specjalne okazje?? To bardziej zapach na dzien , czy wieczór? Dune- też nie wąchalam, ponoc faktycznie to cięzki zapach... :(

na codzien ,ale z umiarem ,bo choc to lekki zapach to jednak ,,dosadny''

Gość cherrr
dzięki :) występuja tylko w edt, nie ma ich w edp prawda??

Gość cherrr
oki, wszystko wiem :) dzięki za pomoc, mam nadzieję, że się zaprzyjaźnię z DV

Gość cherrr
Bylam, sprawdzilam, powąchałam :) Okazalo sie, ze znam ten zapach ....ale tak bardziej ' z ulicy' tzn wyczułam go kiedyś na przechodniach :) Jest zdecydowanie warty uwagi ;) Zdecyduje się na 30 ml i zobaczę co dalej ;)