Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona tylko chudnie

dziewczyny powiedzcie- fajna? japan style.

Polecane posty

Gość ojejku ludki
fajna fajna, tylko weź pod uwagę to , że jakość tych rzeczy może pozostawiać wiele do życzenia i koszty wysyłki są interesujące..... podobno wprost z Tajwanu

Gość ojejku ludki
i popatrz na komentarze sprzedawcy

wlasnie tego sie obawiam. poza tym te zdjecia sa takie perfekcyjne a te japoneczki takie filigranowe i ladne:P na nich wszytsko ladnie wyglada:P a koszty przesylki za ta niebieska bluzke wyszloby za wszystko 36zl,wiec cena dosc przyzwoita. boje sie jednak o jakosc....

kupowalam tez u sprezdawcy który za wysylke zyczyl sobie 15 zł bo twierdzil ze z tajlandii, przyszła bluzka naprawde fajna, i przesyłka rzeczywiscie byla nadawana z Tajlandii

te ciuszki sa takie jak na zdjeciach, ale jak sie kupi oryginal, podobno na allegro wiekszosc to podrobki ktore fo niczego sie nie nadaja. dla mnie ani jedna ani druga rzadna rewelacja, u nas w kraju duzo podobnych bluzek,

Gość dadadadada
Nic nadzwyczajnego, ale spoko, ta druga ma super kolor.

ja raz zamowiłam od nich sukienkę przesyłka faktycznie szła z Tajlandii [na kopercie były jakieś stemple typu słoń, żyrafa i mnóstwo arabskich literek :P ] i pewnie głównie przez to czekałam ponad 3 tygodnie :O :P ale wymiary tej sukienki były w chuj inne niż te podane na aukcji :O była za mała o jakieś 2 razy a jak sprawdzałam wymiary z aukcji to powinna być w sam raz albo nawet ciut za luźna nie wiem, czy oni mają tyle transakcji że z pośpiechu robią błędy czy nie wiem co oczywiście nie odsyłałam bo przesyłka 15 zł pozatym zajęłoby to pewnie kolejne 2 msce wiec odpuściłam sprzedałam koleżance ale ja już z nimi interesów nie będe robić :D

Gość sagaha
kupowałam z jaan style , sukienke , wogóle rzyszła inna niż na obrazku , a rozmir był mocno zaniżony , widocznie japonki sa strasznie chudziutkie , i wszystkie te ubrania sa zanizane , ale co do jakości to jest ok , paczka idzie bardzo długo ,

dzieki za wszytskie opinie;) bardzo mi pomagacie🌻 a co sadzicie o tej sukience? mam dosc szczuple nogi, za to \"na gorze\" mi sie odklada tam gdzie niepotrzeba:P bede wygladla w tym znosnie?

Parę dni temu zakupiłam sukienkę Japan Style w kolorze perłowy brąz. Przyszła bardzo szybko i naprawdę jest cudna, zaskoczyłam się niesamowicie bo sukienka dużoooooooooo ładniejsza niż na zdjęciach. polecam Wam!

sukienka okropna, ale jak jestes niemożliwie chuda to bedzie pasowac, bo pogrubia optycznie, z bluzek ta pierwsza mi sie podoba jesli chodzi o kroj a druga jest chodzi o wykonanie , jakos tak konkretniej wyglada niz zwykla szmatka :P ale wybór nalezy do ciebie :)