Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michał2811

czy jest ktos rzyczliwy potrzebuje ciepłego słowa

Polecane posty

Gość michał2811

mam 28 l jestem chory na serce boje sie ze umre mam 2 dzieci i zone sam nie radze sobie z tym co sie dzieje

Rozumiem,że sie boisz.Ale wiecej optymizmu :) Mam nadzieję ,że Twoja żona o wszystkim wie?? Nie jest powiedziane,że jak masz chore serce to umrzesz,dużo osob żyje,żyło i żyć będzie z różnymi chorobami.A Ty powinienes cieszyć się życiem:) Zrobić takie rzeczy których nigdy nie zrobiłeś a bardzo byś chciał! Musisz poczuć że żyjesz :):)

Gość michał2811
miałem 3 lata temu zapalenie m sercowego od grypy mam wszczepiony icd pod obijczyk ale problem jest w zaburzeniach rytmu nie moge jesc i pic serce skacze i jest zle czekam na zabieg i badanie w warszawie moze za 1.5 miesiaca bedzie z boza pomoca nie wiem jak dalej zyc po prostu to koszmar

Gość michał2811
mika 16 dziekuje po prostu tylko leze tak sie czuje nic nie wart od 2 tygodni mysle o samobojstwie zeby tylko odpoczac ale mam rodzine i dzieci

Ale nie możesz tak myśleć! Myśl tak,że wszystko będzie dobrze! Masz dla kogo żyć!Powinieneś się tym cieszyć... Nawet jeżli to miałyby być Twoje ostatnie chwile,to ja wolałabym spędzić je z żoną i dziećmi.Żyć szczęśliwie jak nigdy :)

Gość michał2811
mika wiesz ile bym dał za jeszcze troche czasu a i ile bym zmienił o ile lepszym bym był chce zyc po prostu dla córek 3 i 7 letniej i zony i dla boga w którego bopiero wierze od kilku miesiecy

To żyj dla nich! Jeszcze wszystko może się zmienić,nie dano Ci wyroku ...Jeszcze nie wiesz co będzie.Musisz być dobrej myśli :) A jak sie uda to nie zapomnij podziękować Bogu :):)

do autora --> nie jestem dobra w pocieszaniu, ale wiedz, ze jakby co myślami i uczuciami jestem z Tobą :) pozdrawiam!

Gość michał2811
dziekuje wam wszystki za ciepłe słowo za mysl ze moze jeszcze bedzie dobrze ja chce po prostu zyc i zmienic zycie jechac do czestochowy i podziekowac bogu za rodzine i zdrowie ostatnio zaczełem pomagac bezdomnym i robic cos dla ludz chce innym pomagac rada ciepłym słowem

:):) Bo przewaznie jest tak,że ktos zaczyna wierzyc w Boga dopiero w takich trudnych chwilach...A potem jak juz jest wszystko ok to o nim zapomina.. Mam nadzieję że Ty tego nie zrobisz

Gość michał2811
nie mika16 nie zapomne mowisz prawde jestes wspaniałom osoba dziekuje Myslisz ze zabieg bedzie szybko i dam rade jeszcze przytule dzieci o zone

Napewno dasz rade! :) Tylko musisz tego bardzo chcieć,pamiętaj jak się czegoś bardzo pragnie to się to wkońcu osiąga :)

Gość michał2811
wiesz jak takich słów mi brakuje jestes swietna boze obys miała racje i była madrzejsza ode mnie wiem ze jestes kims fajnym i ciepłym tak tesknie za tym aby skakac i isc z dziecmi na spacer przytulac i prowadzic przez zycie

Gość michał2811
mika16 jestes jeszcze

Gość kateto
michal,co Ci dokladnie dolega ???

jestem :) To idź z dziecmi na spacer :) Oczywiście może teraz nie poskakac i pobiegac.Wszsytko będzie dobrze ...:)

właśnie w takich chwilach potrafimy najbardziej docenic zycie.To taka nauka,nie zbyt przyjemna.Ale po takich przejściach człowiek potrafi docenic to co ma i cieszyc się tym :) Mam nadzieję że i Tobie sie to uda.POWODZENIA:)

Gość nerwiczka
michal a czy na ekg mozna rozpoznac czy ma sie zapalenie miesnia sercowego?? Ja mam zaburzenia rytmu, kolatanie, dodatkowe skurcze ale jeszcze jakies 3 kata temunic nie wykryto a teraz mam nawet problemy z wyjsciem bo sie boje ze znowu