Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśnia 25

25 lat mam i dalej panna

Polecane posty

Gość crazy_women
Raaany straszne - 25 lat i bez męża !!! stara panna jak nic haha LOL To ja już chyba jestem zaawansowaną starą panną , bo za miesiąc kończe 29 lat i tez nie jestem jeszcze mężatką. No ale każdy ma inne priorytety..ja pierw skonczyłam studia, szukałam pracy, która będzie dawała mi satysfakcję i zadowolenie, poznawałam ludzi, spotykalam sie ze znajomymi. Korzystałam z życia, realizując własne plany i marzenia. Teraz mam super pracę, myslę z moim faetem o kredycie na własne mieszkanie, chcemy jechać na urlop gdzies za granicę, zobaczyć inną kulturę, poznać innych ludzi... Wydaje mi się, że małżeństwo nie jest gwarantem szczęscia jesli ktoś nie widzi sensu zycia poza małżeństwem....

Gość suupper
> crazy ojej, naprawdę? to niezwykłe!

Gość suupper
-> crazy 29 lat i już na urlop za granicę?!?!

Gość eeewewewer
ale wy wszystkie dziwne jestescie. ja mam 24 i pol i tez panna i bez narzeczonego i co???? jestem szczesliwa :D :D z z chlopakami to bym sie jeszcze chciala bawic, szalec sobie, po co mi juz ten jeden wybrany i rodznie dzieci? dajcie spokoj, bawcie sie :D i nie mam tuna mysli oczywiscie sexu z byle kim, no ale chodzenie po klubach, dyskach itd :D

Gość vcx
"Żałosne, że dla niektórych celem życia jest małżeństwo " bardziej zalosne jest kurwienie sie po dyskotekach i nie myslenie o konsekwencjach

Gość eeewewewer
serio nie rozumiem was, tak wam sie spieszy do pieluch???? wezcie dziewczyny nie zalamujcie mnie, bawcie sie korzystajcie z mlodosci i samotnosci, a nie narzekacie, przeciez samej tez jest super, ile mozna rzeczy robic, mozna miec kolegow, przyjaciol, po co od razu sie z nimi wiazac :p

Gość eeewewewer
oczywiscie nie mam tu na mysli kurwienia sie bo sama jestem raczej zwolenniczka sexu po slubie, wiec nie o to mi chodzilo :)

Gość vcx
ok, moze Tobie nie, ale wiekszosci o to chodzi. Chociaz nie rozumiem, czemu w tym wieku nie mozna miec jesli juz nie meza, to stalego faceta.

Gość suupper
dziewczyny jakie wy jesteście mądre, jakie dojrzałe, odpowiedzialne...

Gość eeewewewer
oczywiscie ze mozna miec, jak najbardziej. ale chodzi mi o dziiewczyny ktore maja juz np. 25 lat i wciaz nie spotkaly tego wlasciwego, tak jak ja np. po co sie zalamywac???? o to mi chodzi :) a autorka watku jak widac ejst zalamana, no wiec ja tego nie rozumiem, na kazdego w koncu przyjdzie pora i znajdzie swoja polowke, po co sie tak dolowac. ja jestem szczesliwa i dobrej mysli :)

Gość vcx
Biorac pod uwage chociazby tutejszych prawiczkow po 30-tce, trudno uwierzyc, ze na kazdego przyjdzie pora :P

Gość eeewewewer
jesli ktos ma wszystko z psychika OK to zawsze kogos sobie znajdzie. a co do tych prawiczkow typu np. Tomek co tu keidys pisal, no to on nie jest normalny i zanim sobie kogos znajdzie to chyba powinien udac sie do specjalisty, no ale to tylko moja opinia. nie mnie osadzac :)

Gość try more
Coraz bardziej doceniam fakt, ze mieszkam za granica. Tutaj 25letnia mezatka to cos dziwnego i zadna 30latka nie schizuje, ze nie spotkala jeszce tego jedynego. Jestesmy zacofanym narodem, bo sami jestesmy zacofani:O

Gość eeewewewer
to prawda, bardzo zacofani. skoro taki narod jest zacofany to chociaz my juz nie badzmy tacy

Gość suupper
laseczki to nie kwestia zacofania tylko mentalności. Ale wiecie nie wszystkie są takie światowe jak wy, takie otrzaskane... niektóre z nas to po prostu takie sobie gąski :(