Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupizmm

jak mozna cos takiego kolezance zaproponowac...

Polecane posty

Gość glupizmm

normalnie sie zdenerwowalam :| co za debilizm! kiedys uganial sie za mna taki chlopak .. odrzucalam jego "zaloty" ciagle a ten mnie dzis prosi o seks bez zobowiazan! :| a nie odzywal sie do mnie chyba pol roku!:| a dobrze wie ze mam partnera od dobrych paru lat

Gość hehedeee
bywa i tak

Gość na dzisiejszy obiad serwuje
:|

Gość glupizmm
widac ze wolniej dojrzewaja

Gość heheeeeeeh
:) mi kiedyś też to zaproponował jeden chłopak...kiedyś się spotykaliśmy, potem nagle dowiedziałam się że ma dziewczynę, kontakt się urwał, zerwał z nią i wpadł na moje urodziny (ot tak średnio wymuszone zaproszenie) a nastepnego dnia przyszedl bez zaproszenia i zaproponowal seks bez zobowiazan! I jeszcze z tekstem ze zawsze sie zastanawial jak to by ze mną było! Szybko został wyrzucony z mojego mieszkania:)

Gość glupizmm
no a ja z nim pare razy na piwie bylam (tzn z nim bezposrednio to raz .. a tak to pojawial sie zawsze na jakiejs imprezie wsrod znajomych) zaczal mnieprosic zebym z nim byla..ciagle o tym mowil.. ja mowilam chyba tysiac razy nie! ale to nie docieralo..zerwalsie kontakt i teraz! zebym z nim poszla choc raz do lozka

Gość heheheeeeh
niezły koleś:) nie no ja z tamtym wczesniej chcialam sie spotykac, nawet na polowinkach razem bylismy, a jak na moje urodziny przyniosl dobre winko i byl b. miły to trochę te uczucia wróciły mimo złości na niego...ale jak wyskoczył z tym tekstem to był szybki out i koniec kontaktu:) I tak juz 3 lata go nie widzialam:)

Gość alkjalskdjalk
jak taki tekst usłyszałaś od tego kolesia to znaczy ze masz opinie łatwej w swym towarzystwie

Gość heheheeeeh
haha no ja raczej opinii łatwej nie mam:) zanim go poznałam przez dwa lata bylam z tym samym chlopakiem, nie pilam alkoholu, nigdy niczego nie palilam i nie chodzilam na dyskoteki. Więc raczej to on był psychiczny a nie ze ja mialam złą opinię.:)ale mnie to rozbawiło:)

Gość glupizmm
ja tez nie mam zlej opini.. moj obecny partner to moj pierwszy chlopak.. jestesmy ze soba juz 5 lat i z nikim go nigdy nie zdradzilam ani sie nie szlajam po nocach sama.. nie pale niczego a pic to mozna ale wszystko z umiarem oczywiscie

Gość przystoinizm
wiesz, to rzeczywiście głupota proponować takie rzeczy koleżance! na szczęście my nie jesteśmy znajomymi, więc śmiało mogę ci zaproponować seks bez zobowiązań, prawda? Bo z tego co piszesz tak wynika. Więc wbijaj na GG to pogadamy co z tym dalej: 7539006

Gość glupizmm
niestety z tego wyniknac to nie mialo