Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona na mxa

kiedy do lekarza???

Polecane posty

Okres spaźnia mi się już tydzień. W ciąży nie jestem. Nie odczuwam też tego, że okres się zbliża. Czytałam forum i zaniepokoiły mnie wypowiedzi, że toakie objawy może mieć cysta. kiedy powinnam udać się do lekarza? Czy to nie za wcześnie panikować? To w sumie tylko tydzień, ale odstawiłam tabletki 3 miesiące temu i nie wiem czy to wachania hormonów, czy już coś poważnego. Nie chcę, żeby mnie lekarka wysmiała. Może coś poradzicie. Czekać? Wybrać się już?

?????

Gość co z was za ludzie
nie chesz zeby lekarka cie wysmiala? to do jakiego lekarza ty chodzisz? :O chyba od tego jest zeby cie wysluchac i postawic diagnoze.

okres zawsze miałam regularne, bo miałam tabsy. potem to 30 i 28 dni. teraz czekam znów. I nic. 2 testy z 1 kreską, więc w ciąży nie jestem.

ale to już 3 okres po odstawieniu. pierwszy był po 30 dniach, 2 po 28, więc myślałam, że już się ustabilizował. a tu 36 dzień i dalej nic. A co do lekarki - to mam super. tylko nie chcę iść, zapłacić 100 zł żeby mi powiedziała, że to przesunięcie. dlatego pytam - jak myślicie, jak długo czekać z wizytą.

i chyba tak zrobię, ale zaniepokoiły mnie te posty innych na tym forum o cystach, torbielach itp.

jedynym dziwnym objawem było malutkie plamienie 28 dc. już myślałam, że to okres, ale nie. nic się nie zaczęło a plamienie ustało tego samego dnia.

ale ja miałam takie lekkie planienie. nie można nazwać tego okresem.