Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słonowolka

jak ja nie nawidze tego chorego kraju

Polecane posty

Gość słonowolka

kużwa dlaczego w Polsce jest takie rozwarstwowienie na biednych i bogatych.Czego wszyscy nie mogą zarabiac tyle samo kasy, przeciez kazdy ma prawo do szczęscia... gdybym wpadla do rządu to bym ich tam wszystkich rozje...bała na szczępy!!! ostatnio jak patrzylam na pana T. to rozwalilam telewizor tak sie zdenerwowałam oby ich piekło pochlonęło

Gość słonowolka
ale nie razi Cie tak ze pan T. zarabia kilka tysiecy zlotych miesięcznie, i tak naprawde ma w nosie losy biednych Polaków.. niech będzie ujednolicenie zarobków, kurw...a kto to widzila w dzisiejszych czasach gdzie wszystko idzie do góry zarabiac 6 złotych na godzine, to jest paranoja!!!

Gość słonowolka
radia to juz dawno przestałam słuchac, telewizor roz...jebalam i swiety spokoj będe miec, nie musze przynajmniej oglądac mordy tych parszywych kretynow ktorzy tylko obiecują, a gdy dojdą do wladzy mają nas wszystkich w dooopie < ale jestem wsciekla co za kretyni!!!

Gość azja beza
taką "wolność" wam Wałęsa zgotował he he he kapitalizm jest tak jak w "Ziemia Obiecana" Wałesa walczył o dobry los klasy robotniczej i co wywalczył ? wielkie goowno tyle zarabiają pracownicy, żeby na rachunki starczyło to będzie dobrze

Gość słonowolka
następnym razem przy wyborach zagłosuje na Baraka Obame, i napisze jeszcze komentarz ze w Polsce to nie ma takiego czlowieka w rządzie ktory nadawałby sie na głowe państwa, który bylby odpowiedzialny za losy wszystkich ludzi !! poprostu nie ma, tam siedzą tylko łosie

Gość słonowolka
własnie rezygnuje z internetu, ale tutaj wpisuje w wyszukiwarce strony ktore mnie interesują nie czytam wiadomosci. Rezygnuje z netu dlatego ze poprostu mnie na niego nie stać juz :(:( kurwa.. przy moich 6 złotych na godzine to na nic mnie nie stac, zajebie sie na smierc i niczego sie nie dorobie

Gość słonowolka
przeciez ja tak naprawde to nic nie mam wlasnego, dom jest rodziców.. kurwa no wzystko jest rodziców :( pracuje juz kilka lat i kurwa niczego sie nie dorobilam , no moze garba . Ja pierdole i jak tu ludzie mogą byc zdrowi psychicznie ?? i fizycznie tez?

To jedź sobie na Wyspy i zarabiaj 5 funtów/godz pracując po 10-12h/dobę. Mieszkaj w jednym mieszkaniu z arabami i zobacz jakie tam jest życie wspaniałe :D

Gość a robisz cos zeby to zmienic
czy tylko użalasz sie jak to ci źle? lepsza praca sama do ciebie nie przyjdzie. trzeba samemu o nią zawalczyć.