Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xenna

czasami mam napady paniki,że....

Polecane posty

mój chłopak mnie tak naprawdę nie kocha,że go wkurzam,że na pewno ma mnie juz dość, że już za długo ze sobą jesteśmy, że nie jestem dla niego wystarczająco dobra, że za dużo rzeczy mu we mnie nie pasuje,że lepiej byłoby gdybym go zostawiła i tak dalej i tak dalej wiem, wiem,że na 99% wynika to z moich wewnętrznych lęków i braku wiary w siebie,zdaję sobie z tego sprawę, ale jak czasami mam takie ataki czarnych myśli mam ochote się zabić, tak strasznie mnie one dołują:(:(:(i to,że mój facet mnie uspokaja nic nie pomaga:(

jeśli nie masz depresji, ani napięcia przedmiesiączkowego, to wypij kawę Jacobs z wuzetką.....

Gość banka wstanka
tez tak mialam. obawiam sie, ze cos z Twoja psychika nie tak. albo nie czujesz sie zbyt pewnie w zwiazku, albo masz jakies przykre doswiadczenia z przeszlosci albo ogolnie niskie mniemanie o sobie (a moze wszystko naraz lub jeszcze co innego). ja miewalam koszmary, w ktorych moj ukochany mnie zostawial. niestety albo stety :) spelnily sie. ale moj zwiazek byl do bani i odkad pamietam wisial zawsze na wlosku. u Ciebie nie wiem skad te natretne czarne mysli. jesli nie jestes w stanie sama sie z tym uporac wybierz sie do psychologa bo sie niepotrzebnie zadreczasz.

Gość trtr
Też miewam takie myśli. Są do tego stopnia silne że mam chęć zaproponować koniec związku, żeby tylko wcześniej nie zostać odrzuconą. Pomaga mi... siłownia. Funduję sobie godzinę wycisku na przyrządach, tak tylko dla samej siebie, dla zadbania o ciało i zwiększenia tej chemii w mózgu odpowiedzialnej za uczucie przyjemności, i już jest dobrze. A dodatkowo da się zawsze z kimś poflirtować co pomaga w zorientowaniu się że jesteśmy dla facetów cenne, zatem i dla tego swojego partnera.