Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna kretynka

sama sobie winna

Polecane posty

Gość naiwna kretynka

to co sie stalo swiadczy tylko i wylacznie o mojej glupocie ... bylam na imprezie, domowce, znalam kilka osob. nie pilam duzo,praktycznie caly czas meczylam jednago drinka. zapoznalam sie z jednym chlopakiem. rozmawialilsmy bylo fajnie, wydawal sie sympatyczny po jakims czasie zaczelo mi sie krecic w glowie, zrobilo mi sie dziwnie, a jemu nie schodzil usmiech z twarzy, powiedzial ze jestem sliczna,ze zawroty glowy przejda mi za jakis czas. nie wiedzialam co sie dzieje... obudzialm sie w domu, wszystko mnie bolalo, nie pamietam co sie dzialo ze mna tamtej nocy, mam tylko migawki, scenki, krotkie, ktorych nie moge polaczyc w calosc.wiem ze cos mi zrobil ,strasznie boli mnie ... boje sie isc do lekarza bo on podobno ma obowiazek zglaszac jesli wykryje ze doszlo do gwaltu, na policje tez sie boje isc bo nie mam zadnych dowodow, i strasznie sie wstydze :( boje sie ze moge byc w ciazy albo ze mnie czyms zarazil ,ale boje sie ze wszystko sie wyda ,a tego nie przezyje pochodze z malej miejscowosci, nie chce zeby wytykali mnie palcami jaka ta ktora... do konca zycia ...

Gość ZoŁzA25
ale lipa :O

idz do lekarza, i na policje, pewnie dosatalas tabletke gwaltu a ona tylko przez kilkanascie godzin jest wykrywalna w krwi, nie martw sie, uwierza cin bez dowodow, wystarczy obdukcja lekarska, poza tym nie bylas sama na tej imprezie napewno ktos widzial co sie stalo

Gość dobra dobra dobra
Jak ty się nie zgodzisz, to lekarz nie powinien informować policji. Idź więc do lekarza. To nie twoja wina. Nie obawiaj się ludzi.

Gość Deszczowa_Piosenka
Lepiej teraz idź do lekarza bo jak doszło do stosunku to da Ci może tabletkę wczesnoporonną. Potem będzie za późno. I będziesz żałowała, żeś nie poszła.

Gość svfvdf
gwałt - właśnie po to żeby chronione były dobra osobiste ofiary - jest ścigany z oskarżenia prywatnego czyli wyłącznie ty a nie policja czy prokurator, decydujesz czy chcesz sprawę zgłosić jednocześnie lekarz ma obowiązek dochować tajemnicy lekarskiej więc nikomu o tym z czym się zgłosiłaś nie może powiedzieć jeżeli ta historyjka jest prawdziwa, to szukaj pomocy bo i twoja psychika została uszkodzona, i nie wiadomo jakie fizyczne konsekwencje poniesiesz: grożą ci choroby i niepożądana ciąża z gwałcicielem

Gość Deszczowa_Piosenka
Lekarzowi musisz powiedzieć prawdę a jak zaznaczysz, że nie chcesz tego nigdzie zgłaszać to on raczej nie ma prawa zrobić tego za Ciebie. Po to jest lekarzem by pomagać a nie szkodzić. Ty sama decydujesz co dalej. On co najwyżej może wydac opinię/obdukcję ale nic więcej nie zrobi.

Gość maraika
bardzo mi przykro,że Cię coś takiego spotkało,ale naprawdę idz do lekarza wtedy będziesz miała pewność co Ci dolega.Nie martw się wszystko będzie dobrze:)

Gość maraika
oczywiście,że nie zgłosi nie ma takiego prawa to jest twoja prywatna sprawa co zrobisz z tym faktem

Gość svfvdf
jestem pewna

Gość zwss
facet podal ci substancje zwana tabletka gwaltu jest wykrywalna w organizmie do 72 godzin po podaniu i jest szkodliwa dla zdrowia wiec musisz zglosic sie do lekarza nie ma w tym twojej winy filrt nie jest rownoznaczny z zacheta do podwojnego przestepstwa nie masz sie czego wstydzic i nie powinnas tego ukrywac bo taka informacja, ze kotos w waszej miejscowosci uzywa tego typu substancji powinna ujrzec swiatlo dzienne

Gość Deszczowa_Piosenka
Naiwna Kretynko... Jak nic z tym nie zrobisz, to nie będziesz sama. To bardzo smutna perspektywa, że kogoś jeszcze mogłoby to spotkać. Może Ty masz szansę już teraz pomóc przyszłej ofierze gwałtu, uniemożliwiając go poprzez zgłoszenie przestępstwa... Przede wszystkim idź do lekarza jak najszybciej. Nie odwlekaj bo to tylko wpłynie niekorzystnie na Ciebie.

Gość Deszczowa_Piosenka
To nie jest Twoja wina.

Gość Ju......
Ale czy nie jesteś w ciąży i czy Cię niczym nie zaraził lepiej sprawdź. No trudno, nie zgłaszaj jak nie chcesz, upiecze mu się. Ale już teraz wiesz, żeby nie pić z nieznajomymi, a jak już, to pilnować swojej szklanki. Współczuję 🌻 Chore czasy nastały :(

Gość zwss
zwss zrozum, ja to rozumiem ale nie chce sobie zmarnowac zycia , postaraj sie tez zrozumiec mnie byla u nas jedna dziewczyna ,ktora zglosila gwalt, byla pijana i kilku mezczyzn to wykorztsralo,policjanci zwyzywali ja od puszczalskich i co jej z tego zgloszenia, ich nie ukarali a ona do dzis chodzi z metka to moja wina ze w ogole tam poszlam nie. ty nie myslisz logicznie. jestes ofiara gwaltu i dziala u ciebie mechanizm zaprzeczenia. wydaje ci sie, ze jesli tego nie zglosisz i nikomu nie opowiesz to tego nie bedzie. nie masz rodzicow, osoby, ktorej moglabys zaufac??? jestes ofiara i nie masz czego sie wstydzic. czasy sie zmieniaja. zaden policjant nie moze wysmiac ofiary bo groza mu za to konsekwencje. i wtedy zglasza sie to jego przelozonym twje male miasteczko mozesz opuscic ale nigdy nie opuscisz swojej psychiki to o nia musisz zadbac !!!!!!!! lekarz pomoze ci znalezc opieke psycholologiczna a psycholog pomoze podjac decyzje w sprawie policji i wazne - powiedz o tym komus zaufanemu!!!!

Gość zwss
ale moglam pomyslec ...moglam zapobiec przewidziec moglam po prostu nie isc nie! nie moglas temu zapobiec uczciwy czlowiek i zdrowy psychicznie NIE podejrzewa kazdego o to, ze jest przestepca!!!!

Gość *hello kitty*
Dziewczyno weź się w garść ! Jak możesz pozwolić ,aby takie coś uszło mu płazem ! Swoją drogą , jeśli poczułaś się nieswojo , to trzebabyło podejść do jakiejś znajomej osoby na tej imprezie i powiedzieć co się dzieje, nie słyszałaś nigdy o tabletkach gwałtu ? Teraz można gdybać ,ale czasu już nie cofniemy , niestety. Ja na Twoim miejscu zaraz na drugi dzień poszłabym do jakiejś znajomej osoby i wyjaśniła co się stało , prosząc , aby opowiedziała mi przebieg tej nocy . Zrozum , że Ty nie masz się czego wstydzić bo to nie Ty zawiniłaś . Idź do lekarza, aby wykluczyć ciążę czy nie daj Boże jakąś chorobę przenoszoną drogą płciową . I zgłoś to na policję ! Ja rozumiem , że jesteś załamana , bo to musiało być straszne przeżycie , które z pewnością odciśnie piętno na Twoim życiu, ale musisz walczyć o sprawiedliwość !

Gość zwss
moi rodzice sa kochani,ale to prosci ludzie, nie zrozumieja ze ja tego nie chcialam, powiedzialam przyjaciolce, ona tez mnie namawia do tego zebym poszla na policje,ale prawda jest taka ze chyba jest juz za pozno zmylam z siebie wszystko ... a teraz to by bylo bez sensu jezu nie wiem juz co robic chce sie po prostu schowac gdzies i spac zeby tylko nie myslec i nie przypominac sobie tego wsyzstkiego tych glupich puzzli to nie ma znaczenia, ze zmylas, ze to juz niewykrywalne wiec nie idz na policje tylko do lekarza i popros o psychologa!!! opowiedz wszytsko im dokladnie tu chodzi twoja psychike i to jest zludne, ze sobie jakos z tym poradzisz to jest ciezkie zadanie nawet podczas terapii ty nie rozumiesz ze jestes jednoznaczie ofiara tego przestepstwa zostalas prawdopodobnie zgwalcona podano ci substancje ktora jest trujaca i moze doprowadzic do smierci spowodowalao to uraz psychiczny, ktory nieleczony przeksztalci sie w trwaly wiec idz do cholery do lekarza i sie nie zastanawiaj !!!! rodzicom powiedz, ze ktos dal ci trucizne do napoaju przeciez o tym wszyscy mowia gdzies musieli to slyszec zapytaj czy o tym slyszeli jesli nie- wydrukuj artykul z netu i daj im do przeczytania a pozniej powiedz, ze tobie to podano

Gość *hello kitty*
Wszyscy są mądrzy bo chcą Ci pomóc .. Ale jeśli Ty sama nie chcesz pomóc sobie ,to nikt nic na siłę nie zrobi. Pozdrawiam

Gość zwss
wszyscy sa tacy madrzy, wszyscy radza zrob to zrob tamto ,ciekawa jestem co wiekszosc z was by zrobila w takiej sytuacji watpie ze walczylybyscie o spraiwedliwosc nie moglybyscie spojrzec w lustro i nikomu w oczy nic wiecej nie wiem na co mialabym sile ale staralabym sie poprosic o pomoc jak najwiecej osob zaufanych ja nie mieszkam w malej miejscowosci w moim otoczeniu nikt by mnie nie obwinial ani nie obsmiewal zaprowadziliby mnie do lekarza w takich malych miejscowosciachjak twoja ludzie tez zmieniaja nastawienie poza tym - nie oni powinni cie obchodzic tylko ty sama!!!

Gość abub
gwałt ścigany z oskarżenia prywatnego - potwierdzam tajemnica lekarska - potwierdzam musi być zachowana Do ginekolga idź teraz, najlepiej prywatnie. Jeżeli to było niedawno dostaniesz od ginekolga Postinor i problem ciąży masz z głowy - to nie jest żadna aborcja. Jeżeli chcesz to zgłosić jako przestępstwo musisz też szybko działać, zeby wykryli obecność toksyny Ginekolog na pierwszym miejscu!

Gość abub
abub tu Ci nikt wiecej nie pomoże mimo najszczerszych chęci. Działaj i się nie bój. To jak gaszenie pożaru musisz działać natychmiast, później będzie czas na przeżywanie i liczenie strat

Gość 0 na....10

Gość oferm ma
jak psychika może być do końca życia uszkodzona jak ona nic nie pamięta?

Gość bo to psychika
podprogowo hipnotyczna

Gość oferm ma
to nie dosyć że przeleciał to jeszcze ją hipnotyzował!!!! to świnia!