Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mulatkataka

jestem mulatką, jakie stroje i makijaże mi pasują?

Polecane posty

Gość jhgfds
po co mulatce makijaż?? Sama ciemna karnacja juz jest naturalnym makijażem.

Gość mulat
Kolezanko xxo piszesz ze mezczyzni uwielbiaja mulatki i dzieki temu zarabiasz pieniadze to wyglada tak jak bys zarabiala wlasnym cialem

Gość XXO
Nie używałabym określenia, że zarabiam własnym ciałem bo kojarzy się to jednoznacznie ;] zarabiam swoim wyglądem. pracuję jako modelka. a to, że faceci lubią mulatki to odrębna sprawa.

Gość Phantomasa1
Ja jestem blondynem,mam niebieskie oczy,no i co z tego,jeśli Mulatki mnie się tak cholernie podobają?!:( Od Mulatek nie ma nic piękniejszego na świecie!:)

Gość mulatka ;P
tak trzymaj ;P hahahah ja sama jestem mulatką, wsumie potwierdzam zdanie mojej przedmówczyni mulatki ze dziewczyny takie jak my nie maja latwo w Polsce, a juz napewno nie w tych mniejszych miastach :( to przykre ale za to inne moga nam zazdroscic pieknej karnacji oczu i.... wszystkiego ^^ (no moze z wyjatkiem wlosów ;P)

Gość nestus
Witam.... Co prawda mieszkam w dużym mieście (choć wielu powie, że to największa wieś w Polsce i choć jestem rodowitym warszawiakiem to chyba mają rację) ale uważam, że kultura w naszym społeczeństwie jest co raz większa... Tak naprawdę najważniejsze co ma się w sercu i głowie a kolor skóry, włosów to sprawa drugorzędna.... Osobiście z miłą chęcią poznałbym Mulatkę o dobrym sercu.... Życzę Wszystkim samych radości i uśmiechów :):) Pozdrawiam Marcin nestus@nestus.pl

Gość TELEDYSK
Witaj, w tą niedzielę 5 maja 2013 kręcimy teledysk do nowej produkcji w stylu dance - poszukujemy dziewczyny o ciemnym kolorze skóry - ładnej do głównej roli - jesteś chętna płacimy 40zł za godzinę. Jedziesz nami całą ekipą i wracamy wieczorem z klubu samochodami do Krakowa :) Będzie suuuper zapraszamy Ciebie prosze odezwij się szybko :)

Gość TELEDYSK
NIE TLEN TYLKO 2nightofficial@gmail.com ODPISZ SZYBKO :)

Gość Remigiusz Fajfer
Witam, O dziwo są pewne preferencje. Włosy na gofrownicy, spięte w kok, kolczyk bajorański, i paznokcie umalowane w fiolet, purpurę i bordo. Można poszaleć. Poniekąd proponuję przeczytanie tego artykułu, który choć mówi o czymś trochę innym, ma pewien segment poświęcony Mulatom: http://www.eioba.pl/a/4zet/fenomenologia-synergii-synchronii-i-synestezji