Lady Love 3 Napisano Styczeń 23, 2009 5dc : 36,3 6dc : 36,3 7dc : 36,3 8dc: 36,3 9dc : 36,3 10dc : 36,4 11dc: 36,4 12 dc 36,4 13dc: 36,9 14dc: 36,4 15dc: 36,9 16dc: 36,7 17dc: 36,55 18dc: 36,65 18dc: 36,65 19dc: 36,75 20dc: 36,8 21dc: 36,9 moj cykl trwa 24 dni co o nim sadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 23, 2009 upss sorki zapomialam ze kazdy tu sie o dziecko stara a nie kazdy zna sie na temperaturze.. no nic :) bywa i tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Styczeń 23, 2009 Tutaj mało kto sie stara, tu większośc nie ma najmniejszej ochoty na dziecko ;)Przy tak krótkich cyklach musisz rozpoczynać pomiary wcześniej.Gdybyśmy wiedzieli, że 4 dc np temperatura wyniosła 36,3 o faza lutealna trwałaby już od 10 dcjednak nie mamy temperatury z 4 dc, dlatego ta z 10 dc nie jest jeszcze wyższą (brak 6 pełnych przedwzrostowych)Przedwzrostowe: 12, 11, 10, 9, 8, 7 dcLutealna od 13 dc z zaznaczeniem, że 14 dc jest pod linią i sie nie wlicza do wyższych określających koniec fazy płodnościNiepłodność poowulacyjna od 17 dc wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale co mamy Napisano Styczeń 23, 2009 a co o tych temperaturach sadzic?? co chcesz wiedziec?? czy owulacja byla?? czy jestes w ciazy? zobaczymy dalej, tempka moze spasc nawet tego 24 dc i wtedy pojawi sie @ najpierw zadaj precyzyjne pytanie, a potem rzucaj zlosliwosci typu : '' upss sorki zapomialam ze kazdy tu sie o dziecko stara a nie kazdy zna sie na temperaturze.. no nic bywa i tak '' a tak poza tym to z tego co kojarze, to na innym topiku ty bylas ekspertem od mierzenia temperatury a teraz potrzebujesz rady? no nie wierze.... :o no i przypominam ci ze odlozylas z partenerem ''staranka'' bo nie macie slubu, przyszli tesciowie sie sprzeciwiaja a ty zdaj najpierw mature, a potem mysl o dziecku, no i przede wszystkim poznaj swoje cialo. To nie jest tak, ze wszyscy tu sie staraja a nikt sie nie zna, po prostu niektorzy maja juz alergie na twoj nick i tyle :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Halibutka Napisano Styczeń 23, 2009 w 13dc lub 12 w nocy wystapila u Ciebie owulacja, a jak wiadomo komorka jajowa zyje ok 18 godzin.. wiec jesli przed tym czasem (nie wiecej odstepu jak 24h) kochalas sie to masz jakies szanse na ciaze.. ale to jest teoria, a z praktyka to roznie bywa, ale powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 24, 2009 nie mierzylam od 3dc czy tam 4tego bo nie mialam termometra, ale z innych moich cykli moge powiedziec ze temperatura w tych dniach wynosi wlasnie 36,3 :) u mnie to wogole było troche dziwnie bo dostalam miesiaczke 3go stycznia w terminie :) tyle ze to były raczej plamienia a nie miesiaczka ktora trwala 2 dni, w dniu tej niby miesiaczki mialam podwyzszona temperature co było dosyc dziwne, ale nie wazne :) temperatura dzis nadal 36,9 :) za dwa dni powinnam dostac :) jutro temperatura powinna spasc do 36,6 a pojutrze do 36,3 :) tak jak od 2ch lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 24, 2009 ale co mamy: zaprzestalismy starania owszem, chociaz troche nas ponioslo ostatnio, pozatym slub jest w trakcie zalatwiania postawilismy na swoim, znam sie na temperaturach nie powiem ze nie, ale chcialam tez poznac wasze zdanie z tego wzgledu iz tn cykl i ta moja temperatura jest znacznie inna niz te wczesniejsze od 17 dc utrzymuje mi sie dziwny sluz, wczoraj juz go nie było.. dzisiaj znowu sie pojawil dokladnie przy szyjce jest brazowy, nie ma brzydkiego zapachu jest rozsciagliwy no i jest tez biały czasem przezroczysty.. nie rozciagliwy o co chodzi z tym sluzem tego tez nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 24, 2009 pozatym kochana kto pyta nie bladzi nie siedze sobie tylko na tematach o ciazy bo bym sie chyba tylko pograzyla, pozatym wielu osoba tutaj pomoglam, udzielam sie w roznych dyskusjach bo wiele rzeczy mnie interesuje to ze nie ktorzy nie moga mnie juz sluchac.. trudno, ja nie ktorych tez sluchac nie potrafie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach