Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunia....22

chce miec taka fryzure ...podoba wam sie?

Polecane posty

Gość alunia....22

Gość biedr0na
kochana nie sugeruj sie zdjeciami na ktorych sa umodelowane wloski;/ zrobilam to samo i nawet scielam ;/ nie moge sobie dac rady z ulozeniem i mam totalna kiche na glowie. a nie chce niszczyc wlosow prostownica czy jakimis lakierami...teraz tylko szukac preparatu na szybszy przyrost wlosowxD

fryzurka ładna, tyle tylko, ze pewnie ze dwie godziny siedział nad nią fryzjer, i to może nawet nie jeden :)

Włosy sa zwyczajne ,tyle ze lekko podkręcone,sama mozesz to w domu zrobic.Tutaj działa psychologia czyli ładna twarz tej pani.Ty bedziesz wyglądac inaczej.Nie nabieraj sie kobieto na to.

eeee ja myslalam, ze niewiadomo co tu zobacze, a tu wlosy jak 3/4 dziewcząt na ulicy tylko ulozone jakos...chcesz robic fryzure... po prostu sie tak uczesz i zobacz jak wygladasz.

eeee ja myslalam, ze niewiadomo co tu zobacze, a tu wlosy jak 3/4 dziewcząt na ulicy tylko ulozone jakos...chcesz robic fryzure... po prostu sie tak uczesz i zobacz jak wygladasz.

Gość Ju......
Mnie się też podoba fryz. Co więcej mam podobnie ścięte włosy, ale tak fajnine nie chcą wyglądać :(