Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

Jak Wam się podoba takie imię dla chłopca/dziewczynki

Polecane posty

Gość axila
antosia ujdzie,antek chujowo

Gość Lepka
Antosia bardzo ladnie, Antos tez, ale Nadia okropne.

Gość Ups...........................
Mnie się nie podoba żadne.

Gość dadadadadada
:( Za staroświeckie. Wyobraź sobie 16 letniego chłopaka na którego będziesz wołać Antoś, nauczyciele Antoni a koledzy Antek. Nie jestem zwolenniczką "modnych" imion. Raczej powinny być neutralne, pasujące do malca, nastolatka, młodego mężczyzny i starszego pana.

Antonina fajne imię, ale Maria-Antonina, to chyba ta królowa francuska, której głowa samotnie zaczęła zwiedzać świat w koszu z pod gilotyny

Gość Lepka
dadadada sama jestes staroswiecka. Wg mnie Antoni to imie ktore pasuje i malemu chlopczykowi i starszemu mezczyznie. To Tobie dadadada utarlo sie ze to stare imie i nie modne.

Gość do dodadada
ze akurat Antoni jest teraz modny, wiec gdy bedzie mial 16lat, wielu kolegow bedzie mialo to samo imie, nie widze problemow . A czy jakiekolwiek imie pasuje do malca czy starszego pana, to rzecz gustu, tym bardziej, ze dla malca sa zdrobnienia.

Gość axila
nie tylko jej,wg mnie to imie jest staromodne.antonina ladnie ale antek tragedia

Gość dadadadadada
No właśnie ja o tych modach - w piaskownicy 4 Antonich, w klasie 8 Aleksander. A staroświecka nie jestem - proszę poczytajcie sobie odpowiednie statystyki, kiedy to imię było popularne. Ale może wydaje mi się tylko dlatego że nieżyjący już dziadek miał na imię Antoni, że starszy sąsiad też ma na imię Antoni. Z resztą o gustach się nie dyskutuje - prawda?

Gość czarnula210
Leokadia (Lodzia) jest the best i Termofor