Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona 24

GDY TERAZ PRZESTAJĘ GO KOCHAĆ,ON ZASYPUJE MNIE SWOJĄ MIŁOŚCIĄ

Polecane posty

Gość Zagubiona 24

Sytuacja wygląda następująco:jestem z nim prawie 4 lata.Bardzo go kochałam przez cały ten czas.Bolało, gdy wolał czasem kolegów ode mnie, gdy nie czułam zbyt dużego zaangażowania z jego strony...W wakacje bardzo się pokłóciliśmy, zranił mnie bardzo, myślałam że to będzie koniec...Zaczęłam się stopniowo ode niego oddalać bojąc się kolejnego zranienia z jego strony, przestałam wierzyć że on może kochać, dostrzegłam jaki jest niedojrzały i egoistyczny.W dodatku w wieku 26 lat wciąż nie poszedł do pracy(!!!) I siedzi u mamusi na garnuszku.No ale bałam się zerwać, postanowiłam poczekać na rozwój wydarzeń. Gdy mój dystans był chyba już wyczuwalny on zaczął zasypywać mnie kwiatkami bez okazji, częściej wpadać, wysłał mi nawet list miłosny(!) Tylko , że teraz...ja nie wiem co do niego czuję...Nie potrafię jakoś wymazać z pamięci tego co było złe...Co robić, ciągnąc to czy zerwać...?nie wiem, miał ktoś podobną sytuację?

Gość reeeeexd
zerwij, b o jak zaczniesz byc posluszna i potulna jak kiedys to on wroci do swych starych zachowan.