Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllerta

studia chce isc- nie tsac mnie

Polecane posty

Gość alllerta

najlepeij zeby byly co 2 tyzien jak zaocznie zna ktos? krakow wchodzi w gre

Gość nieusuwaj
ja poszłam i co mam z tego, połowa włosów mi wypadła przez sesje, kończe ostatni rok i chce rzucic, bo mnie wykańcza jeden wykładowca i za chiny u niego zdac nie moge

Gość alllerta
zdasz w koncu napewno, moja kumpela u 1 wykladowcy zdawala 3 razi i 3 razy pisala to samo, 2 razy bylo zle, a za 3 nagle sie dobrze zrobilo, a co studiujesz? mnie marzi sie psychologia, chociaz i administarcja wchodzi w gre

Gość daweqdqwe
3 razy?? to jeszcze nic ja musialam powtarzeać rok bo nie zdałam poprawki we wrześniu i muaiałam powtarzac ten 1 przedmiot mimo wszystko - warto

Gość alllerta
widzisz wiec jestem w d... jak nie moge zaocznie to dziennie tez nie bo mam dzieci

Gość dfsdfds
lae jest tak wiele kieruków poszukaj , może niekonicznie psychologia

Gość alllerta
to jaki jak nie psychologia? a wszystkie studia drogie jak niew iem moze mi cos poradzicie?

socjologia jest bardzo fajna i nieco podobna do psychologii ale zajmuje sie nie jednostka a spoleczentwem :) da sie studiowac zaocznie, wiem bo sama studiuje, koszt to okolo 1500 - 2000 zl za semestr :D

Gość studiujcie te psychologie
socjologie , a potem płacz , że pracy ie w zawodzie i w biedronce trzeba zapierdzielać...

Gość ddfdsdsds
a czemu nie pojdziesz na dzienne?

Gość lisek_chitrusekkk
a pedagogike mozna zaocznie studiowac? Orientuje sie ktos?

Gość fajny typek
co to za twór: ''tsac''?

Gość lisek_chitrusekkk
jak to po pedagogice nie ma pracy, to co mam studiowac zeby zostac nauczycielką?

Gość psychologię można studiować
zaocznie... co to za bzdura, że nie? Moja koleżanka studiuje 5-letnie magisterskie zaocznie na państwowej uczelni

jest praca po pedagogice, ale marne pieniążki z budżetówki (pracując jako nauczyciel). Wiem, co mówię - moja mama jest nauczycielką z 20-letnim stażem pracy przy tablicy i zarabia 1700zł :O

Gość ws
pierwszy raz slysze zeby nie bylo zaocznej psychologi? oczywiscie ze jest, i to praktycznie na kazdej uczelni gdzie jest psychologia dzienna.

jak nie masz kasy to weź się do roboty, żeby dobrze zdać maturę (lub egzaminy jak jestes ze starą maturą) i startuj na dzienne na państwową to nic nie będziesz płacić. Chyba, ze w Twojej miejscowosci nie m a to juz inna sprawa

Gość lisek_chitrusekkk
to co 1700zł to marnie przy takiej pracy? Wszystkie swieta wolne, ferie, wakacje wolne, przerwa swiąteczna długa praca czasem 8 godzinna czasem tylko 5 dla mnei to idealna praca a i zarobki jak dla mnie w porządku jak na takie warunki... teraz sie ciagle ucze i zamierzam isc na studia musze harowac w sklepie :O To na jakie inne studia isc?? A po jakich studiach mozna starac sie o prace w urzędzie:D?

no najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy gówno wiedzą... a kto nie ma w święta wolne? mój ojciec ma zupełnie inną pracę niż mama, a urlop może wziąć sobie, kiedy chce i wychodzi, że całe wakacje siedzi z nami w domu a prócz tego może wziąć jezcze wolne w ciągu roku. A moja mama ma uropl tylko we wakacje. W przecwinym razie musi wziąc l4, które jest płatne i tylko pod warunkiem uzyskania zwolnienia od lekarza. Kolejna sprawa - w pracy siedzi do ok 14, ale po pracy ma jeszcze mnóstwo roboty w domu -sprawdzanie zeszytów, sprawdzianów, wypisywanie dzienników, pisanie jakiś prac. Ciągle musi uzupełniać jakieś kursy i inne bzdury w dodatku bachory wykańczające psychicznie. Wiec jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj

no tak zarobki 1700zł to ładnie jak nie masz 5 - osobowej rodziny na utrzymaniu. Osobiście nigdy nie chcialam być nauczycielką i nie będę

Gość ryhres
no to przeciz nikt ci nie kaze byc nauczycielka, chyba ktos kto idzi ena nauczyciela wie na co sie godzi

Gość andulcia
co ty opowiadasz? wolne tylko "WE WAKACJE"? a dwa tygodnie ferii zimowych? a przerwa między świetami a nowym rokiem? w tym roku wyszło aż dwa tygodnie? przerwa na wielkanoc to też 1 tydzień. do tego każdy weekend wolny..Pokaż mi kto ma tyle wolnego w roku?

ryhres no tak, ale wyobraź sobie, że 20 lat temu naczyciel był szanowany i zarabiał sporo pieniędzy. Poza tym moja mama jest nauczycielem z powołania. Chciała, żebym ja równiez była, ale nic z tego :)

Gość ryhres
poza tym nie tylko nauczyciele pracuja w domu, wiele ludzi tez musi sie doksztalcac i zabiera prace dod omu

andulcia mój ojciec ma więcej wolnego niż moja matka. Ja mam więcej wolnego równiez. skoro taka wg ciebia komfortowa to praca to idz na nauczycielkę, jaki problem? pogadamy za kilka lat, kiedy przekonasz się, że większość roboty nauczyciel ma w domu

Gość andulcia
tylko " we wakacje"- dobre mi tylko prawie dwa i pół miesiąca..

Gość andulcia
to co za wspaniałą pracę ma Twój tato i Ty?