Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Tse Tse

Uległam modzie na brafitting...

Polecane posty

czy jakoś tak... Przeczytałam mase \'poradników\", w którymś napisano, że dobry stanik to taki, w którym piersi mają kształt 2 kul. zmierzyłam się, wyliczyłam, zamówiłam na ebayu stanik - Panache Inferno ... i co ?? takiego czegos nigdy nie widziałam !! stanik na wielkie ale płaskie cycki (28 F)...!! nie tego się spodziewałam.... I tu pytanie to doświadczonych w tym temacie dziewczyn - czy wszystkie staniki w tym rozmiarze

Inferno jest specyficzne w kroju, trudne w doborze, i na pewno nie jest polecane na pierwszy dobry stanik (jak żaden usztywniany zresztą) ;) Spróbuj zacząć od klasyki polecanej tu: http://tnij.org/startery :)

Gość kto no kto
ze jaki?? ja niestety zawsze musze przymierzac.

Podbiję temat bo brafitting z coraz większym impetem wkracza teraz do salonów z bielizną. Oczywiście ma to swoje plusy ale i tak przymierzać trzeba. Bardzo fajnie mogą doradzić panie z butiku christies w Krakowie.

Gość sprobuj mleka koziego
Lady Tse Tse - ja bym sprobowala Panache ale np. Tango II albo Tango Classic, lepiej jakis klasyczny model wybrac na poczatek :)

Gość ooooożeszzz
Kylie_Ba, ty sobie chyba jaja robisz...doradzać to można tam, gdzie się ma pełną rozmiarówkę, a nie takie żałosne ochłapy (za to w jakich cenach!) :o

Dziewczyny! troszkę czasu minęło od ostatniego postu a brafitiing rozwinął się w tempie niesamowicie ekspresowym! JEsteście tam? Uległyście temu jak i ja?

Gość dzwonisz bez ograniczen
tak. nawet obiad podaje domownikow w stanikach zamiast na talerzach.

Gość na początek tango nie jest ok
próbowałam tango panache i nie za bardzo , lepiej moim zdaniem zaczynać od cleo albo arizy ;) brafitting to jest bardzo fajna sprawa mam więkzy biust 30G-32FF i powiem ,że dzięki temu nareszcie lepiej wyglądam i czuje się dobrze, nie ma to jak dobrze dopasowany biustonosz ;) ale nie ma to jak nazwac coś modą :O

Gość może napisz jaki typ....
brafitting to nie moda to dla co niektórych konieczność , ja się namęczyłam sporo aby znaleźć właściwy rozmiar i odpowiednie fasony

Gość gęsi prać nie potrafią
upupupupupupup