Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Typiara spod znaku Panny

telewizja N na kartę - co i jak - bo jestem zielona

Polecane posty

Gość Typiara spod znaku Panny

A więc tak mieszkam w wynajętym pokoju mam tylko zwykłą telewizją z anteny siatkowej, chcę mieć telewizję N na kartę (bez żadnych umów) czy wystarczy że kupię kartę czy coś jeszcze muszę mieć (posiadam tuner tv i laptopa) jakiś odbiornik czy inne cudko muszę mieć czy co?

Najlepiej to do nich zadzwoń... tylko od razu uprzedzam...nie wierz w te brednie że za całe połączenie zapłacisz 1.22 dostałam właśnie wyciąg...:O za 8 minut i 26 sekund rozmowy z nimi zapłaciłam 12 zł. hmmmm....dziwne bardzo...naciągacze i nic więcej nie mam na ich temat do powiedzenia.... Każda inna telewizja cyfrowa nie jest lepsza...nie myśl, że płacisz jednorazową opłatę bo to bujdy mało tego płacisz za całe połączenie włączając to co musisz sie naczekać za połączeniem z konsultantem czyli od 3 do 30 minut czekania....NACIĄGANIE AŻ PISZCZY!!!:O

do Typiara spod znaku Panny: Kupiłem i oglądam telewizję na kartę jest OK. Aby ogladać telewizję na kartą, musisz kupić dekoder z czytnikiem conax i kupić kartę, która kosztuje od 40-50zł Dekoder kosztuje od 150zł do 300zł. Mając dekoder z czytnikiem conax i kartę dzwonisz pod adres lub email:, który jest podany na karcie lub instrukcji obsługi, aby tą kartę uaktywnić. Po nawiazaniu kontaktu z operatorem podajesz nr karty stosujesz się do poleceń operatora tj. włączyć dekoder ustawić na odpowiedni kanał etc... Faktem jest, że od czasu aktywacji odbierasz przez 3 miesiace wszystkie kanały TVN bez Polsatu (wiadomo konkurencja) Po 3 miesiącach możesz dokupić na miesiąc lub rok wszystkie programy TVN, wychodzi po 10 zł na miesiąc, lub rezygnujesz i do 2016 roku oglądasz 5 programów za darmo tj. TV1, TV2,TV3-informacje, TVN, TVN 7 i Religia. Opisałem Ci jak najlepiej, bo to przerabiałem.