Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuhfkjds

którą kobietę byście wybrały???

Polecane posty

Gość fuhfkjds

panie też mogą się wypowiadać ;) 1/ - 24 lata 173cm/58kg/kasztanowe włosy do łopatek-zdrowe, lśniące/niebieskie oczy i długie rzęsy/mały nieco obwisły biust:( i szersze biodra (95cm) - studia w toku: ekonomiczne; inteligenta; w towarzystwie cicha, dość radosna sam na sam, bardzo wrażliwa. - niewielkie doświadczenie w seksie, ale chłonąca wiedzę i umiejętności, z fantazją - styl: dziewczęcy, kobiecy, makijaż niewyzywający. 2/ - 23 lata 173cm/53kg/brunetka(włosy sianowate od farbowania)/piwne oczy/piękny jędrny spory biust i mała pupa, sporo pieprzyków na twarzy i całym ciele. - studia: ochrona środowiska; inteigenta; radosna, wesoła, dusza towarzystwa....ale najchętniej i najczęściej aż do znudzenia mówi o kier. studiów. - bardzo dobra w łóżka, - styl: kobiecy ale często i seksowny, makijaż - średnio ładny przez probley z cerą. ta pierwsza ma chyba ładniejszą twarz, druga - świetną, godną pozazdroszczenia figurę. obie inteligente, tylko z tą pierwszą na wielle tematów można pomówić, drugiej zdarza się przynudzać ciągle o studiach. pierwsza-szybko płacze, często się zamyka w sobie, jest wrażliwa, może nawet przewrażliwiona na punkcie otaczającego zła i chciałaby pomóc tym wszystkim, którzy tej pomocy potrzebują; druga - zawsze uśmiechnięta i radosna. pierwsza - ma pomysł na życie, druga - żyje z dnia na dzień.

Gość dekomoreno
chyba z ta druga

Gość fuhfkjds
odpowiedzcie poważnie ;)

Gość A więc
pierwsza :-)

według mnie zdecydowania ta pierwsza, co z tego ze biust ma obwisły, tamta druga zaniedługo tez taki bedzie miala :) duza pupa to wielki atut :) kobieta powinna byc kobieta a nie wieszakiem :) to ze jest wrazliwa to dobrze o niej swiadczy :) to ze nie jest dobra w lozku moze znaczyc tylko tyle ze jest malodoswiadczona czyli moim zdaniem wierna i nie łatwa do zdobycia co powinno byc plusem :) rozmowa tez jest wazna :) z tego co piszesz to potrafoisz bardziej porozumiec sie z ta pierwsza :)

Gość A więc
ponieważ jak sam piszesz: pierwsza - ma pomysł na życie i ma ładniejszą cerę i włosy :-) Na poprawę jędrności biustu kup jej fajny krem i karnet na siłownię lub basen, a najlepiej to chodź tam z nią :-)

Gość fuhfkjds
tak, z tą pierwszą potrafię przegadać całą noc przy drugiej często się wyłączam, bo nic z tych chemicznych próbek nie rozumiem. jednak w seksie ta druga nie ma sobie równej, 3,4 orgazmy to standard, i nie chodzi o to, że się puszczała, ma dryg po prostu. pierwsza była dziewicą jak ją poznałem. na druga ma ciało zupełnie w moim typie, ale na pierwsza śliczną twarz, niewinną i słodką.

Gość A więc
niewielkie doświadczenie w seksie, ale chłonąca wiedzę i umiejętności, z fantazją - to jest jej atut! To z Tobą może odkrywać uroki seksu, możesz być jej nauczycielem i patrzeć jak się przemienia w kobietę znającą swoje możliwości seksualne :-)

Gość fuhfkjds
zabrzmi to chamsko i wiem, jestem świnią, ale ta druga ma dużo ciaśniejszą cipeczkę, a przez to dochodzę w tri miga, z pierwszą nasz seks trwa tak z 15-20 min nim dojdę....ale pewnie jeszcze podłąpie technikę.

wiesz co jezeli tylko seks sie dla ciebie liczy i szukasz panienki na jedna noc albo na krotko zeby sie zabawiac to wybierz 2ga, jezeli chcesz wiazac sie na stale wybierz pierwsza, bo widac juz po opisie ze jest to kobieta do serca przylozyc

Gość anika7
pierwsza bo jestem taka jak ona:D b. wrazliwa, takie osoby maja bogate dusze :) pzdr

Gość A więc
Jeśli z 2 nie możesz pogadać jak z 1, to znasz odp. Chyba, że nie szukasz kogoś na stały związek, a jedynie na seks, to też znasz odp. Czego zatem szukasz? Seksu czy miłości?

Gość lew pozeracz
pokaz foty :D

Gość A więc
zabrzmi to chamsko i wiem, jestem świnią, ale ta druga ma dużo ciaśniejszą cipeczkę, a przez to dochodzę w tri miga A więc 2 Ci ściemnia że ma tyle orgazmów...żadna kobieta nie dojdzie w 3 min. Nie wiedziałeś o tym? Poza tym już widzę po Twoich odp. że zależy Ci tylko...na seksie...eh faceci...

Gość fuhfkjds
fot nie pokażę ;) nie szukam tyllko na seks, ale nie ukrywam, że jest on dle mnie ważny. przecież po jakimś czasie z tą drugą, jak zaczniemy mieć nasze życie to i wspólne tematy. poza tym rozwesela mnie często gęsto. ta pierwsza wyzwala z kolei uczucia opiekuńcze i jest b. dobra oraz pracowita, a także fajniej się ubiera.

Gość fuhfkjds
nie, chodziło mi o to, że ja tak szybko i częśto dochodzę =/ sttrasznie mnie kręci i podnieca. pierwsza też, ale chyba mniej.

jakby ta pierwsza laska wiedziala co tu wypisujesz to pewnie odwrocilaby sie od ciebie, zreszta wcale bym sie jej nie dziwila wes sobie lepiej ta 2ga.. bo jezeli zranisz ta pierwsza to ta przezyje to dosc mocno.. a druga najwyzej wskoczy do lozka innemu :P

Gość lostka
Piszesz o nich, jakbys wybieral samochod:O Znasz w ogole takie slowo jak milosc? Bo tutaj jej nie widze...

Gość A więc
Popieram Lady Love! Seks jest dla Ciebie najważniejszy, to od razu widać. Zostaw więc w spokoju wrażliwą dziewczynę, bo jeszcze złamiesz jej serce... A poza tym, tylko MĘSKIE SZMATY umawiają się z dwoma dziewczynami na raz i nie mają skrupułów aby wskoczyć i jednej i 2 do łóżka.

Gość fuhfkjds
nie ma jeszcze miłości, ale muszę wybrać z którą chcę się spotykać i próbować coś tworzyć z tą pierwszą mi lepiej mentalnie, nigdy się z nią nie nudzę, uwielbiam jej słodyć i delikatność. druga mnie kręci nęci i podnieca i mogę z nią cały czas.

Gość dfdsfd
nie dosc, ze maly biust, to jeszcze obwisly? Nigga please :o

Gość lostka
Wybierz druga, bo jak widac wnetrze kobiety cie nie interesuje, jedynie jedrne cialko i seks. Czy ktos ma jeszcze watpliwosci co do tego co sie liczy glownie dla facetow?:O

Gość fuhfkjds
no niestety, ale ma ładną talię i oliwkową gładką skórę, a brunetka masę pieprzyków, takich sporych na całym ciele i dziwnie jasną karnację, tylko piersi cud miód i maliny, świetny tyłeczek.

Gość A więc
Nie wiem po co zakładasz topik, skoro od razu widać, o co Ci chodzi i czego tak naprawdę chcesz. Bo z pewnością nie wrażliwej dziewczyny, która może dać Ci wspaniałe uczucie a jedynie chcesz rżnięcia. Tylko na rżnięciu nie zbudujesz związku. Nie wiesz o tym?? Oczywiście że wiesz, od początku wiedziałeś czego chcesz, więc po jaką cholerę zawracasz nam glowe dzieciaku???

Gość klamerkaz
Rozumiem, ze obie panie wiedzą o sobie nawzajem? :o