Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciemnooka Brunetka

Chciałabym wszystkich uprzedzić zanim zadzwonicie!!!

Polecane posty

Telewizja kablowa na kartę ... najlepiej zadzwonić i sie wszystkiego dowiedzieć tylko od razu uprzedzam...nie wierzcie w te brednie że za całe połączenie zapłacicie 1.22 dostałam właśnie wyciąg... za 8 minut i 26 sekund rozmowy z nimi zapłaciłam 12 zł. hmmmm....dziwne bardzo...naciągacze i nic więcej nie mam na ich temat do powiedzenia.... Każda inna telewizja cyfrowa(n, polsat, cyfra+itd.) nie jest lepsza...nie myślcie, że płacicie jednorazową opłatę bo to bujdy mało tego płacicie za całe połączenie włączając to co musicie sie naczekać za połączeniem z konsultantem czyli od 3 do 30 minut czekania....NACIĄGANIE AŻ PISZCZY!!! Ludzie płacili rachunki po 900zł. byli pewni, że płacą jednorazową stawke lub wg stawek operatora ale od połączenia z \"żywą osobą\" niestety nic bardziej mylnego:O także szczerze radzę uważać...

Gość czerwona kropka w kropki bordo
Zaj...ebi...ście...no to już czuje jaki rachunek w tym miesiącu otrzymam...Popieprzyło mi się w moim polsacie cos i wydzwaniałam chyba z milion razy zanim ktoś rozsądny powiedział co należy zrobić:O