Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enrike

dziewczyny z krakowa -zapraszam

Polecane posty

Gość Enrike

chętnie pogadam z dziewczynami z okolic Krakowa, halooooooooo :-) Piątek wieczorem , siedzę i oglądam Foresta, dzizas , bywały lepsze czasy i sposoby na spędzanie piątkowych wieczorów. Ale ta pogoda....

Gość Enrike
zerkałem tylko i z tego wszystkiego przysnąłem :-) sorki

Gość droga kolezanka
ile masz lat i jak wygladasz, ja jeste z kraka

Gość Enrike
hmm czuję się jak na przesłuchaniu :-), mam 3 dyszki ( choć podobno jestem dobrze zakonserwowany :-)) i na pewno nie straszę, regularnie siłka i basenik , czasem sauna ( niestety brak damskiego towarzystwa ) Nie będę pisał czy jestem przystojny bo to żenada , jestem facetem i czasem nie mam pojęcia co się laskom podoba :-).

Gość Enrike
A osobowość ma trochę jak Gump

Gość Enrike
upss znów przysnąłem :(

Enrike coś taki niemrawy z Kraka jestem chce pogadać jestem fajna

Yo, yo Enrike! Ja też z Kraka i też nie powiem- bywały lepsze sposoby na spędzenie sobotniego wiecoru niż pisanie tutaj i oglądanie \"Niani\" hehehe :P Na swoje usprawiedliwienie dodam, że główny \"kaowiec\" towarzystwa, inicjator wszestkich \"eventów kulturalnych\" wyjechał do roboty weekendowej i teraz się okazuje, że zgrana paczka przyjaciół, bez tego jednego ogniwa jest jak stadko dzieci we mgle :P No i tak sobie siedzimy bezradnie w domu, bo nikt nie umie konstruktywnej decyzji podjąć, nie ma kto zmobilizować...ehhhh ;) pozdrawiam!

a co to za jakies przysypianie. spi sie w nocy anie teraz.:P

wszyscy z kraka i wszyscy chca poznac a Ty Enrike przysypiasz, czy tobie juz resztki komorek odebralo:P no wiesz? co na to powiedza w domu?

Gość nick tymczasowyy
tyle tu chetnych krakowianek heh nawet mam blisko.....tylko nie wiem co na to moja żona ;-)

Gość nick tymczasoowyy
zone wziąść? hmmmm to moze i niezły pomysł....ale ona tylko w seksuanych fantazjach widzi inną kobiete, w zyciu relanym nieco gorzej to wypada...ale moze sie jej z czasem odmieni?

Deko i sami przepraszam ale wczoraj w końcu ruszyłem tyłem z domu :-), coś do mnie mówiło Forrest run ...:-) Więc myknąłem na piwerko do miasta. Parę postów wcześniej ktoś się podszywał pod mojego nicka , ale to może i dobrze bo przynajmniej podtrzymał temat za mnie :-) sami generalnie ja odczuwam to samo, jak sam coś zosrganizuję to wszyscy chętni ale tak to posucha :-( jeszcze teraz pogoda siadła i z warunkami narciarskimi cienko...

:-) zarezerwowalem sobie już nicka więc problem z podszywaniem już odpada :-)

mnie nie przepraszaj ja do krakowa nie należe jedynie do krakowskiego:P

no wiesz, nie przesiaduje na tym forum nałogowo a kompa odpalam w wolnej chwili więc nei wiem jakie panują tu zwyczaje, czasem zdarzają się tu konstruktywne rozmowy ( 20%) bo reszta to shit pisany przed podszywających się małolatów, a po co to piszę ? hmm , skąd zatem jesteś jak z kraowskiego?

Sami i madzeek zapraszam do rozmowy !!!!!!!!!!teraz nie śpię :-)

z krakowskiego, bliższych informacji nieznajomym nie udzielam:) a teraz juz znikam. czasem aczkowliwek rzadko zdarzaja sie rozmowy majace sesnowna treść. niemneij głównie są tutaj, rozmowy o niczym, których głównym celem jest \"odejscie od rzeczywistosci realnej:) PA