Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkie oczy

Powiezcie mi prawdę czy mam nieładne oczy?

Polecane posty

Gość dfsdfsdf
angelina jolie tez ma wylupiaste i sie nie przejmuje :):)

Gość brzydkie oczy
angelina jest ładna z twarzy ja to niestety nie, do tego te oczy doszły w ogóle jestem bardzo zakompleksiona,to cud, że mam męża:(

Ja mam permanentne cienie pod oczami, używam najlepszych korektorów (obecnie YSL) i mówiąc szczerze : -są widoczne, pomimo dobrego kremu nawilżającego wysuszają skórę - cienie i tak są widoczne Dlatego nadziei jej nie róbcie, nie wszystko da się zatuszować.

Przestań, nie masz ani brzydkich oczu to raz. Dwa nie tylko wygląd to atut kobiety, jeżeli tak myślisz, to mi Cię żal. Szczerze. Nikt nie jest idealny, starość Cię nie ominie, a jak wygląd to jedyny cud na który chcesz trzymać męża, to nie wróżę Ci spokojnej starości. Nie użalaj się nad sobą, nie słuchaj innych, masz ładną cerę, ładny kolor tęczówki, zdjęcie po prostu nie jest korzystne, nie każdy jest fotogeniczny, zajmij się jakąś fryzurką, kup rozświetlający puder, dobry tusz (zaakcentowane rzęsy nadają oku kształt) i zacznij szukać wartości w sobie poza wyglądem. Inaczej umrzesz na nerwicę wciąż rozpaczając nad własną brzydotą... De facto wyimaginowaną.

* są widoczne korektory, nieważne kanebo, dior, lancome etc. nie dają do końca naturalnego efektu.

Gość powiem ci tyle masz
normalne oczy. ja mam zeza i zazdroszcze ci tych oczu :-(

Gość bzybzybzyczka
ja tam nie widze na tej fotce powodow do zabijania sie lub do chodzenia w ciemnych okularach na sniegu......... nic nadzwyczajnego, oczy jak oczy

Gość Wg mnie to nie oczy są tutaj
problemem :) choc niewątpliwie mogłabyś zainwestować w korektor :) Powinnaś przyciemnić nieco włosy, nadać im naturalniejszy odcień, bo z Twoją jasną cerą tworzą jedna plamę i przez to jesteś mało wyrazista. Do tego nie wskubuj tak wysoko brwi- nie służy Ci to :)

Gość anoil20
jesteś bardzo śliczna !masz bardzo łądną cere a Twoje oczka mogą być atutem jeśli je ładnie pomalujesz !

Gość ladna dziewczyna
wysztkie maja brzydkie oczy an tej fotce, ten faet ma najlepsze. wiec niewazen ktore z jnoich to ty -czy masz brzydkie...ale nie pzrejmuj sie sa osoby ktore maja gorsze.

Gość Sunlight Star
Do autorki tematu: Jesteś bardzo ładna, uwierz mi. Masz piękne oczy, o bardzo ładnym kształcie. Ale widzę, że na tym zdjęciu nie masz makijażu. Postaraj się przekonać do korekrora. Ja mam ten sam problem, tzn żebym nie wiem co robiła, i tak zawsze mam cienie pod oczami. Polecam korektor w sztyfcie, firmy Carroll. Jest tani i bardzo dobry. Tylko nie wolno przesadzić z ilością. I koniecznie tusz do rzęs, ale tylko na górnych rzęsach. Druga sprawa, to brwi. Postaraj się nadać im trochę bardziej płaski kształt, nie wyskubuj tak wysoko. Na zdjęciu wygląda, jakbyś regulowała je także od góry, od wewnątrz - nie rób tego. Nie skracaj ich od wewnątrz. Głowa do góry, jestes śliczna dziewczyna, więcej wiary w siebie! Pozdrawiam serdecznie.

Gość lost 5
Przede wszystkim nie wiem dlaczego tak sobie skubiesz brwi, ktore podkreslaja to co nieladne w twoich oczach zamiast wydobywac to co ladne. Odpowiedni makijaz, dobrze dobrane cienie (no i ladnie wyregulowane brwi)nadalaby twoim oczom ladny wyglad, najlepiej jakbys sie wybrala do wizazystki lub osoby, ktora zna sie na makijazu.

masz ładne duze oczy o ladnym kształcie i kolorze. tylko te cienie pod nimi sprawiaja ze ma sie wrazenie jakbym nei spala kilka dni. dobry krem i korektor dzialaja cuda naprawde, takich oczy nie jedna moze Ci zazdroscic, duze oczy to marzenie wiekszosci kobiet. z tymi włosami jak ktos juz pisal tez prawda, taki kolor sprawia ze jestes blada bez charakteru ja proponuje cos ciemniejszego. i bedzie super :) nie zalamuj sie :)

Gość gdzie wy widzicie
że one ładne są? żadna nie jest:O jakieś ściemy walicie, byleby jej nie było przykro aż dziwne bo tu na kafe wszystkie zjeżdżacie na maksa:O