Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieporadna dziewczyna

Gniazdko elektryczne - problem

Polecane posty

Wymienili nam gniazka elektryczne w pokoju i nie wiem jak sobie z nimi radzić. Nie potrafię włożyć wtyczki. Nie wiem jak to opisać, ale wygląda to jakby otwory były czymś zablokowane od środka, a wygląda to tak: http://www.wrzuta.pl/obraz/Uwi7ffUch0/ Jak sobie z tym poradzić? Pisałam na ogólnym, ale usunęli mój temat... Proszę, pomóżcie. Ja naprawdę się na tym nie znam.

Gość vladek
muahahhahaha :D🖐️

Odkręć to gniazdko ,ale musisz mieć próbówkę bo inaczej jebnie cie :D chyba ,że korki wyłączysz to możesz grzebać :D no do rzeczy ,odkręć to gniazdko i tam jest na pewno taka zaślepka wsadzona z plastiku ,która przysłania te otworki :D wyciągnij to gówno i zobacz czy wogóle kable są podłączone do tego gniazdka bo jak nie to znaczy ,że gniazdka masz ,ale korzystać z nich nie skorzystasz :D Jak masz kable podłączone to zakręć gniazdko i finito .

Nie mam próbówki... A to jest akademik, nie mogę sama wyłączyć korków...

Bez jaj :D chłopaków nie ma :D palcem odkręć jak chcesz :D afro murowane :D nic innego nie zrobisz ,jak nie masz tych dwóch opcji :D Miłego grzebania :D

Ok, dzięki. Przynajmniej już mniej-więcej wiem jak opisać problem...

Kurwa mam kaca moralnego :O dobra jak będzie dzień to zawołaj jakiegoś chłopaka to ci zrobi, bo sama się zabijesz dziewczyno . Zasada jedna nie masz próbówki nie grzeb .

Gość mistrzu
BLONDYNKO!!!!!!!!!!!!, kretynko, idiotko POPROSTU WŁÓŻ WTYCZKE DO GNIAZDKA !!!!! ono jest z zabezpieczeniem dla dzieci ale jak i widac na zalaczonym obrazku dla idiotek tez co ty studiujesz?? ze nie wiesz jak wlozyc wtyczke do gniazdka i ja qrwa mac za takich debili place z podatkow porazka

Gość mistrzu
a ty idioto ryjekkk idz sie leczyc , debilu i nie kaz idiotkom wkladac palcow do kontaktu sam swoje wloz sobie w tylek

Mistrzu wzruszyłam się 😭 jaka proza 😭 Gdzieś ty kurwa był wcześniej 😭 teraz po niej pozostał pył :D

Gość mały krętacz
o żesz ty kurwa w dupe że jebana mać pozdrawiam :)

Gość gość
Na Twoim miejscu z tym problemem zgłosiłbym się do jakiejs firmy produkującej te gniazdka, może być ta od ktorej je kupowałeś albo np. tutaj www.pce.pl samemu lepiej nie grzebac w nich, bo cos zlego może się stac