Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyłek niemyty od tygodnia

Dziś na ulicy zaczepiły mnie 2 panie i mi podarowały gazetki

Polecane posty

pod tytułami: Strażnica i ....... no nie pamiętam tytułu tej drugiej. Jestem pod wrażeniem gazetek. Ale zastanawiam się teraz kim te panie były. Nie spytałem...

Gość zmeczona gotowaniem
jehowe czasem z nimi rozmawiam ale ogolnie to nie polecam

Gość zmeczona gotowaniem
a co sprawilo ze jestes pod wrazeniem?

Co te jehowe wyznają? Były bardzo miłe i gładkie na twarzy. Takie ......... jakby to powiedzieć ..........łagodne w sposobie wyrażania. Mówiły mi, że koniec świata już blisko i nadejdzie Raj.

Wrażenie na mnie wywołały bardzo mądre i życiowo przydatne artykuły, ładne rysunkozdjęcia przedstawiające wizje ogrodów bożych. Tacy ludzie szczęśliwi na tych zdjęciach. Tylko nie zrozumiałem, dlaczego nazywają Chrystusa -"wyższym Mojżeszem"....

Gość zmeczona gotowaniem
i to sprawilo ze jestes pod wrazeniem??

Gość zmeczona gotowaniem
mysle ze jesli Cie to zainteresowalo to moze spotkaj sie jeszcze z nimi choc ja ogolnie nie polecam

Gość całkowicie czarny kot
świadkowie Jehowy świadczą o Jehowie

Gość dfsdfds
nie mam generalnie nic przeciwko świadkom, mam sąsiadów właśnie świadków Jehowy i są bardzo w porządku, dużo rozmawiałam z nimi o Bogu, jakoś nikt nie ciągnął mnie do tego aby zmienić wiare... co mnie uderza w nich? zgoda ze światem i spokój drażnią mnie ludzie, którzy uwazają, ze jest to jakaś sekta i nie próbują nawet ich posłuchac a juz krytykują i plują jadem ... najczęsciej pełni miłości do bliźniego katole :O

Gość moja koleżanka była świadkiem
Jehowy... pojechałą z domu na studia, i zaczeła naginać soje święte przykazania.... dziś k**wi się niesamowicie,a kiedys to tak się obnosiła z dziewictwem, i że seks to dopiero po slubie :P :P

Gość dfsdfds
ja mam taka koleżankę katoliczkę, te jej gadki o seksie po ślubie i oceiania przez ten pryzmat koleżanek sama sie pusciła 2 mies po swoim slubie, zostawila męza itd wiec wszedzie sa takie panny -wyznanie akurat nie świadczy tu o niczym

Gość to zwyczajna sekta
jakich wiele.W dodatku bezczelna,bo nachodząca ludzi w domach,zaczepiająca na ulicy.

Już sie nawruciłam na prawdziwą Wiarę. Wam też radze to zrobic, bo bedziecie sie smarzyć w piekle

wyznanie jak każde inne - jedyne, co drażni to to ich łażenie, pukanie do drzwi i zaczepianie obcych ludzi. jakbym była zainteresowana ich wyznaniem, to sama bym sobie poszukała informacji, jest internet, są księgarnie. a nikt nie lubi, jak się mu coś wciska, dlatego świadkowie Jehowy niestety sami robią sobie antyreklamę.

Gość mnie tez kiedys zaczepily
dwie kobiety i daly jakas gazetkę. potem sie obracaly i patrzyly co z nia robie. a ja ja wyrzucilam do pobliskiego kosza.:classic_cool:

Gość JPGuś
dfsdfds ja mam taka koleżankę katoliczkę, te jej gadki o seksie po ślubie i oceiania przez ten pryzmat koleżanek sama sie pusciła 2 mies po swoim slubie, zostawila męza itd wiec wszedzie sa takie panny -wyznanie akurat nie świadczy tu o niczym To świadczy jedynie o tym, ze każda kobieta, to dziwka.