Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie się czuję

dziwnie

Polecane posty

Gość dziwnie się czuję

witam wszystkich, proszę o radę. Mam narzeczonego, wkrótce wychodzę za mąż. Niedawno poznałam kuzyna mojej najlepszej przyjaciółki który bardzo zafascynował mnie erotycznie. Zupełnie bezsensownie, ponieważ ani on ani ja nie zrobiliśmy niczego co mogłoby w jakiś sposób to sprowokować. Nie mogę przestać o nim myśleć. Czuję się nie w porządku w stosunku do narzeczonego którego bardzo kocham. Nasze życie łóżkowe ma się świetnie, nie mam pojęcia skąd wzięły się te obsesyjne myśli o tamtym. Chciałam zapytać pań z kafeterii, czy też tak macie i czy myślicie ze takie przelotne fascynacje mogą zaszkodzić stabilnemu szczęśliwemu związkowi?

Gość asjhsssshdjad
przelec go ;] jak bedzie lepszy od narzeczonego to go zostaw xD

Gość dziwnie się czuję
zdrada nie wchodzi w grę, kocham mojego mężczyznę i jest nam dobrze w łóżku. Mam wyrzuty sumienia ze mysle o tamtym:/

Gość dziwnie się czuję
chyba jestem jakaś głupia, super szczęśliwa z cudownym facetem- wszyscy inni powinni zblaknąć:/

Gość dziwnie się czuję
wybiję, o to sie nie martwię...ciekawi mnie tylko czy to tak jest zawsze ze pomimo udanego związku ludzie maja różnorakie ciągoty i szarpaniny? Chyba obraczka od grzechu nie chroni;)

Przeżyłam podobną sytuację i bardzo się cieszę, że udało mi się powstrzymać. Jak na to patrzę z perspektywy czasu to niewiele brakowało, żebym rozwaliła super związek.

Gość dziwnie się czuję
dzieki kant dupy:) ciężkie życie, psiakrew a ja sobie bzdury do głowy wbijam:)ehhh

Gość dziwnie się czuję
mikupiku, tez mi sie wydaje ze zawsze jest moment w którym zanim sie pogrąży po uszy można odwrócić sie i odejść...z calych sil postaram sie zapomnieć o tamtym gościu. Moze zrobie cos ekstra zeby dodac pieprzu do seksu z narzeczonym?

To powinno pomóc. Postaraj się poświęcić więcej uwagi Wszemu związkowi i przypomnieć sobie za co go kochasz:-) U mnie to poskutkowało

Gość dziwnie się czuję
i postaram sie unikać spotkan z tamtym, nawet przypadkowych:/ z wyjazdem to dobry pomysl:)

Gość dziwnie się czuję
to wszystko przez te cholerne motyle w brzuchu...ale nie mozna ryzykowac tylko po to zeby je poczuc! koniec z tym.

Gość hejhej33
powiedz o tym swojemu narzeczonemu :) albo lepiej, przespij sie z tamtym, zerwij z narzeczonym a potem pisz tu jaka glupia bylas ! bedziemy Cie pocieszac :classic_cool:

Jestes po prostu głupim suczyskiem które prędzej czy pozniej rozkraczy się przed jakimś śmieciem :) czeka Cię cieżkie życie skoro już teraz chcesz abym jakiś frajer wygrzmocił Cię analnie. Szkoda mi faceta na którego nie zasługujesz :O