Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halibutka

Czy możliwe, że mogę byc w CIAZY? Proszę o radę...

Polecane posty

Gość Halibutka

Uprawiałam petting z moim kochanym mężczyzną w pierwszy dzien podwyższonej temperatury, jednak 2x wszedl niegleboko we mnie- to bylo przed wytryskiem.. Na drugi dzien wieczorem kochałam się z nim, ale doszedł długo po tym jak wyszedł ze mnie... Sam powiedział, ze jest pewien, ze nic mu tam nieuleciało Ale mam takie pytanie czy komuś zdarzyła sie taka ciąża i czy myślicie ze ja tez tak mogę być? Wiem, z teorii, że po czymś takim się nie powinno nic zmienić, ale chcę się poradzić. Obecnie temp mierzoną rano mam ok 36,9 stopni.. i tak sobie myślę.. Jeśli kogos to interesuje to mam 20 lat.

to się kochana nazywa stosunek przerywany :P a co do tego że \"nic mu tam nieuleciało\" to żaden facet tego pewnym być nie może bo zwyczajnie tego nie czuje. z racji tego ze stosunek przerywany nie jest antykoncepcją to ciąża jest możliwa. poczekaj do terminu miesiączki, jak sie nie pojawi zrób test.

jesli nie chce sie byc w ciazy - stosuje sie antykoncepcje jesli ciaza to zaden problem - to mozna stosowac stosunek przerywany a jesli chce sie byc w ciazy to mozna szalec do woli proste, prawda?

Gość blablablablable
jasne, nie słuchaj dziewczyn na kafe, wpisz w google stosunek przerywany pearl i się dowiesz, jaka jest skuteczność. Ja tam stosowałam z powodzeniem przez 2 lata i nie zaszłam, ale każdy organizm jest inny. Musisz czekać na okres, nie ma bata. Ale nie stresuj się, jak Ci napiszą że na bank zaszłaś i jeszcze Cię zjadą

Gość Halibutka
wiem, że to nierozsądne z mojej strony, ale w sumie to bylo jednorazowo. Wiadomo ze ponosi sie konsekwencje swoich czynow. Ale czasem tak jest ze czlowieka poniesie. w kazdym razie blabla bleblebledziekuje za rade

Gość aziii
nic się nie martw ,nie powinnas być w ciąży ,ale jak masz się martwić to nastepnym razem zabezpieczajcie się chociaż prezerwatywa

Gość Halibutka
No wlasnie ma czlowiek swiadomosc, ze inni przez jeden glupi raz zycie moze im sie przewrocic do gory nogami, a i tak to robi:/ Glupio zrobilam, ale bede miec nauczke, w koncu czlowiek uczy sie na wlasnych bledach.. ale musze jeszcze poczekac do przyszlego tygodnia, co wtedy mam dostac okres. Ale w razie czego wiem ze moj chlopak jest odpowiedzialny i kocha mnie bardzo, wiec bede miec wsparcie. Dziekuje za pocieszenie azii .. to tak podnosi na duchu:)

Gość aziii
trzymaj się.pozdrawiam.