Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia777

jak dziekowac rodzicom ???

Polecane posty

Gość kinia777

jak bylo u was na weselu lub jak planujecie? zespol powie zyczenia w imieniu mlodych czy sami powiecie przez mikrofon cos ladnego / czy jeszcze jakos inaczej?

Na naszych weselach najczęściej młodzi wyręczają się DJ-em, gdyż przeważnie kończy się na słowach: \"Kochani rodzice, chcielibyśmy wam podziękować....(i płacz)\". rzadko zdarza się że państwo młodzi sami dziękują, ale bywa i tak. Oferujemy młodym również wiersze z podziękowaniami dla rodziców, bo jet i taka opcja.

Gość looli
Warto się do tego wcześniej przygotować, często Pary Młode przygotowują coś specjalnie dla rodziców - ksiązka z podziękowaniami, czy album ze zdjęciami młodych, az od dzieciństwa ;-) to zastępuje słowa, których często brakuje z tego całego wzruszenia.. :-)

U nas mialo byc tak, że raczej zespol podziekuuje, my damy prezenty, bo wiedzielismy, ze nie damy rady, szczegolnie ja, ale jak doszlo do podziekowac, to maz wzial mikrofon o zaczal dziekowac rodzicom, tak sam od siebie, ani tego nie ukladal, ani nad tym nie myslal, mnie zamurowalo, t bylo naprawde piekne;)

a ja mysle ze podziekuje mojej mamie, mój mąż swoim rodzicom ale nei przez mikrofon poprostu podejdziemy do nich i powiemy im to wszystko :) Przez mikrofon nei dalabym rady :P

Gość kiiiziamizia
jak to jak? szczerze i od serca... co za bzdura zeby obcy ludzie, czyli zespol czy tez dj, skladali podziekowania najwazniejszym dotad ludziom w waszym zyciu ??!! my mielismy przygotowane male prezenty dla rodzicow i kwiaty. zlozylsimy zyczenia rodzicom nie do jais tam mikrofonow, tylko glosno i wyraznie, tak by wszyscy slyszeli ... a ze bez lez w czasie tanca sie nie obeszlo .. to juz inna sprawa :)

słuchajcie, na podziekowania dla rodziców chcielismy kupic im te skrzyneczki z alkoholem i dobranymi do tego kieliszkami, no ale tak wyszło ze alkohol to nie bedzie najlepszy pomysl, więc hmm no dla jednej i drugiej strony ogromny bukiet kwiatów i jaki prezent do tego? Ja dla mojej mamy kupie bizuterie kolczyki + naszyjnik juz upatrzyłam i wiem ze jej sie podoba .. ale powiedzcie co mogę kupic dla tesciowej i tescia? Maż mówi ze nie wie itd:O hmm mam nie lada problem bo jak swojej mamie bizuterie to tesciowej tez by sie przydało ale co wtedy dla tescia :O no kurde mam metlik

Gość U mojego brata
Brat dziękował z mikrofonem i dali rodzicom kwiaty i zdjęcia z sesji weselnej w plenerze oprawione w ramki.

nie wiem jeszcze czy będziemy dziękować z mikrofonem czy bez ale jako prezent damy zrobione przez nas fotoksiążki. zaczniemy od zdjęć ze ślubu rodziców a potem chrzest, roczek, wspólne wakacje itp.

Gość truttttuuu
wiesniackie ksiazeczki z allegro, fotoksiazki czy wlasne zdjecia z wesela to naprawde obciach. czy nie mozna przy okazji rodzicom naprawde PODZIEKOWAC? u nas byla piosenka dla rodzicow z dedykacja, ze to dla nich - wcale nie "cudownych rodzicow mam". w domu dalismy im talony na wyjazd do osrodka wypoczynkowego zeby sobie odpoczeli i podreperowali zdrowko.