Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maleńki Aniołek

No i poleciał... - samotna...

Polecane posty

Znajdź sobie jakieś zajęcie. Nie myśl o tym :) To tylko miesiąć, mój też za tydzień leci na miesiąc... Też będę miałą ogromną pustkę, ale cóż takie jest życie :) Damy rade :)

spójrz, na to z lepszej strony- wyszczuplejesz, nie zatrujesz organizmu alkoholem, kasy trochę zaoszczędzisz:P ojjj, miesiąc zleci:) A wyobraź sobie, jaki cudowny będzie moment jego powrotu:)

pomadka - cieszcie się jeszcze tym tygodniem.. bo My ostatnimi dniami się kłóciliśmy.. a za to pożegnanie było straszne:( płakałam jak bóbr..😭 ale wiem, że nam to dobrze zrobi.. bo potrzebujemy zatęsknić za sobą..

Gość To TYLKO miesiąc
Ja nie wiem, kiedy spotkam si e z moim Szczęściem... :( Staram się zająć sobie jakoś czas, ale najgorsze są wieczory i noce... :(

Gość a gdzie poleciał i po co

minie szybko:) zorganizuj sobie czas, wychodź z domu- przebywaj w towarzystwie, jak nie będziesz sama, to może chociaż trochę się przestaniesz skupiać na myśleniu o rozłące?:)

aniołku ten tydzień spadł nam normalnie z nieba :) bo miał lecieć dzisiaj :):) Wiec na pewno wykorzystamy go tak jak trzeba, nie umiem się z nim kłócić wiedząc, że za chwile mi zniknie...

za granicę, musi załatwić coś z pracy.. Katrinne - dziękuję za słowa otuchy.. i zastanawiam się tak właśnie czy coś ze sobą nie zrobić.. może jakiś aerobic albo bieganie albo to i to. Tylko przydałoby się najpierw wmusić we mnie jakieś śniadanie....

Czy wy nei przesadzacie?? Wmusić sniadanie? ;/ boże dziewuchy poszalałyscie?? Troche wolności macie , spokoju, postesknicie, bedzie później o wiele zdrowiej. A ty piszesz ze pić , spac , jesć nei możesz... to jakas choroba psychiczna na jego puknscie albo conajmniej toksyczne uzależnienie ;/

Boże widzisz i nie grzmisz sie dziwić ze później takie wariatki w depresje wpadaja jak sie rozejda z facetem .

Gość Agatta 30
A ja Ci zazdroszcze. Mam faceta za którym tęsknisz, wiesz że on wróci do Ciebie, będzie dzwonił i mówił, że tęskni i jaka ważna jestes dla niego:) Masz znajomych, zorganizowane życie... Teraz masz doła i nic nie widzisz innego, ale ja będą w innym miejscu swojego zycia, patrząc na Ciebie, normalnie zazdroszcze Ci... Twoje cierpienie to kolej rzeczy w Twoim związku:) Ja jestem sama, nie mam nikogo, to jest ból.... pozdrawiam i trzymaj się:)

On na pewno nie chce, żebyś przestała się dobrze odżywiać. Zjedz dla niego:)

on nawet nei mysli że baby to takei wariatki że żryć przez miesiac nie będzie... bo on pojechał , matko tragedia sie stała jakby w wypadku zginał... Mojego nie było 3 miesiace i dałam rade, bez takich chorych akcji.

Wiesz co naprawde to nie jest tęsknota... ja tez teskniłam ale nie zachowywałam sie jak wariatka. A ty sie pewnei zamkniesz w domu i bedziesz ryczeć całymi nocami. Głupie dziewuchy. No daje mi maksymalnie 18 lata tam naprawde ile masz?

a gdzie poleciał i po co, może to i uzależnienie, ale lepiej jest mieć kogoś, kogo się tak kocha i za kim się tęskni, niż nie mieć nikogo.

zawsze szczery - myślałam nad tymi bułkami:P Katrinne - pójdę sobie zrobić herbate zaraz:) Agata - kurczę, no to faktycznie kiepsko.. jestem egoistyczna😭

ale lepiej jest mieć kogoś, kogo się tak kocha i za kim się tęskni, niż nie mieć nikogo. no i cala prawda objawiona, niech pije bije byle byl :-) (to dla ulatwienia sarkazm)

Uwierz mi ja tez kocham bardzo i od wielu lat jestem szczesliwa. Ale tak sie nie zachowuje. Co ona w razie pocznie jak on jej coś zrobi albo beda musieli sie rozstać?? Skoro on z tego ze musiał w pracy pozałatwiać robi taką zadyme że nei je i wyje? Uzaleznienie jest niestety gorsze od tego jakby nei miała nikogo.

do a gdzie polecial i po co widac ze nigdy nie bylas w takiej sytuacji. No, albo jestes wyjatkowo mao wrażliwa i przywiązana do faceta. Pamiętam jak mój eks poleciał na pół roku do pracy. 2 miesiące chodziłam jak cień.

i bez tego nawiasiku nie dałoby się nie zauważyć, że ta wypowiedź ocieka sarkazmem:P trudno kochać i tęskinić, w opisanym przez Ciebie przypadku...:o